Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a http://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a Tanácsadás fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Az előadás sorozatok szeptembertől folytatódnak.

Kezdő asztrológiai tanfolyam indul 2017. szeptember 16-tól. Részletek az Oktatás - > Csoportos fülre kattintva.

1 éves az Asztromémek. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Edith Piaf

100 éve született Édith Piaf francia sanzonénekesnő. Néhány szó a képletéről:
Múlt héten elemeztem Frank Sinatra-t, képletük sokban hasonló. Itt is 2.házas Nap-Merkúr együtt állás van a Nyilasban, a belső értėkek, tehetség összefüggésben vannak a Nyilas tulajdonságokkal, pl. a hanggal kapcsolatban. Ez kapcsolódik vmilyen mélyről, tudattalanból érkező témához, ami a hangban, önkifejezésben nyilvánul meg, "ölt testet" (2.ház, anyag) és transzformatív ereje van - ez a Pluto oppozíció a 8.házból. A színapad végletességét is ezen keresztül élhette meg (hol kíváncsiak voltak rá, hol száműzni akarták), ráadásul az MC ura (az élet színpada) a Merkúr együtt a Nappal...Az önkifejezésben segít az elsődleges születési úr kozmikus helyzete is (Oroszlán), a másodlagos születési úr pedig maga a Plútó. Sajnos Édith Piafnál is jelen volt az alkoholizmus. Ahhoz, hogy konkrétumot keressünk a képletben mindig a dolgok hátterét kell vizsgálni. Igen szegényes elemzésnek tartanám a magam rèszéről, ha a csak simán a Nyilas Nap - Halak Jupiter kvadrátra fognám ezt (mértéktelensėg). Mi volt az alkoholizmus kiváltó oka? Nála az ėrzelmi frusztráció, tehát az alkoholizmus elsődleges mutatója a születési ábrája szerint a Szaturnusz-Vénusz oppozíció. A házastársa / szerelme halála után erősödött fel benne az alkohol iránti vágy: 7.ház ura a Vénusz, tehát a Vénusz másodszorra kerül előtérbe ebben a témában, tekintve hogy az érzelmi görcsösség a társsal / külvilággal van összefüggésben. Ez a Vénusz szextil kapcsolatban van a fentebb említett Jupiterrel, ami. 4.házban áll (család). Valami érzelmi frusztráltságot a külvilágon keresztül is megélhetett, ami a saját nőiségének is tükre (7.házúrság). Nem tudom, hogy Nyilasként, Oroszlán születési úrral miképpen élhette meg a pici, törékeny külsejét (144 cm volt, 40 kg). A merkúri külső egyébként a Hold àltal megjelent a 7.házban is, ahogy a változatos házasságok, kapcsolatok is szintén a 7.házas Ikrek Hold "számlájára írhatók".
Hirtelen, "egy szuszra" ennyi. Lehetne még beszélni pl. az oldott oppozícióról is és a tengelyeket ért fényszögekről, de azt majd órán :)

Bp. 2015. december 19.