Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a http://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a Tanácsadás fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Az előadás sorozatok szeptembertől folytatódnak.

Kezdő asztrológiai tanfolyam indul 2017. szeptember 16-tól. Részletek az Oktatás - > Csoportos fülre kattintva.

1 éves az Asztromémek. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Frank Sinatra

100 éve született Frank Sinatra olasz származású amerikai dzsesszénekes. "Hatalmas teherbírásom van a szomorúságra, és az érzelmekre"
- mondta. A születési urat opponálja a Szaturnusz, ami az érzelmi (Vénusz) görcsöket okozza, a teherbírás pedig a Baké, ebben az esetben azonban a negatív értelemben. A Mérleg Ac megjelenik a külsejében: arca vénuszi, szép vonású, a Bak által tartása van, a sármot az Oroszlán Mars hozza. Ellentétes érzelmeket is megélt elmondása szerint, ezt hozhatta a Plútó-Hold trigon. A Hold és a Mars szemben áll (orbis szerint) tehát vagy érzelemből cselekszik vagy a cselekvés hat az érzelemvilágra. A Neptun az Mc-n jelzi a filmes, zenés karriert, az Mc ura maga a Nap együtt a Merkúrral a Nyilasban a 2.házban. A 10.ház ura tehát a 2.házba mutat, az élet iránya, vagy a karrier a tehetséggel (belső értékekkel - Bika) van összefüggésben. A Nyilas pedig a színpadra való, főleg ha a hangról van szó, mert rendszerint gyönyörű origánumuk van! A Mars egyébként a 10.házban áll, ez egyrészt ő, mint férfi, ahogy megjelenik a társadalom előtt (Oroszlán jelleg) másrészt a cselekvése, ezeken kívül pedig társjelölő, mert a 7.ház ura. A házastárs is színpadon áll (10.ház), Oroszlan jellegű (szintén színpad!), ézékenységgel (Halak Hold oppozíció).
Nos, hirtelen, "egy szuszra" ennyi, pedig még tudnék róla beszélni sokat :)Igyekeztem egyszerűen fogalmazni, remélem sikerült. :)