Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a http://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a Tanácsadás fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Az előadás sorozatok szeptembertől folytatódnak.

Kezdő asztrológiai tanfolyam indul 2017. szeptember 16-tól. Részletek az Oktatás - > Csoportos fülre kattintva.

1 éves az Asztromémek. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

John Lennon

1980. december 8-án hunyt el John Lennon. Pár szót a karakteréről, a teljesség igénye nélkül:
Mérleg Marsa van, ami a születési úr is: Ő a békeharcos. Erre az attitűdre a Nap is rásegít, függetlenül attól, hogy távolodó együttállás a kettejük kapcsolata. A két planéta közé beékelődött felszálló holdcsomópont jelzi, hogy ezt a feladatot vállalta erre az inkarnációra. A Skorpió Merkúr magasabb szinten szavakkal gyógyít, közvetít, kommunikál, mindezt a 7. házban, a külvilágban, ezt szintén a béke szemléletét erősíti. Élete során valószínűleg több verbális támadást élt meg. Ezeket a támadásokat az 1.házas Szaturnusszal próbálta kontrollálni. A magasabb szintű Merkúr megéléséhez ez a Szaturnusz oppozíció segítséggel lehet (bárki képletében), ha kontrollált, fejlett tudatosság van jelen. Az 1. házas Szaturnusz egyébként fegyelmezett önkontrollt ad, amellett, hogy a jovialitása megmarad az Jupiter által is. A Jupiter jegy és házhelyzete jelzi a gazdag belső értékeket. Erős függetlenségi igény mutatkozik a Mérlegségből, a Kos Ac-ből, a Vízöntő Holdból, a Uránusz-Hold kvadrátból. A képletben látható kardinális kereszt kihivásokkal teli sorsot jelez. Halála kapcsolódik a fura érzelmi viszonyokhoz: 8.ház urai (Plútó, Mars) feszült viszonyban a Vízöntő Holddal, a 8.ház másodura pedig a Merkúrral. Több irányból is bejön a Plútó, Skorpió energia. Gyilkosa zavart elméjű, fura fazon. Ezek a Vizöntő és Skorpió alacsonyabb megélési szintjei, kombináltan.