Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a http://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a Tanácsadás fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Az előadás sorozatok szeptembertől folytatódnak.

Kezdő asztrológiai tanfolyam indul 2017. szeptember 16-tól. Részletek az Oktatás - > Csoportos fülre kattintva.

1 éves az Asztromémek. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Psota Irén

Elment Psota Irén.
Hol is kezdhetném az elemzését? Pár mondatban írni róla lehetetlennek tűnik, mégis megpróbálom asztrológiai megközelítésből a lényeget kiemelve. A tűz, a szenvedély, az egyéniség, ami egész életében áradt belőle, tükrözi a születési ábrája. Kos Nap együtt az Uránusszal, az 5. ház kapujában, az életörömök, a játék területén. Mindehhez Skorpió Asc, aszcendáló Hold, 8.házas Rák születési úr, tág együttállásban a Skorpió másik urával a Plútóval és egy Halak Merkúr, utóbbiak királytrigonban egymással! Tűz és a szenvedély mellett intelligencia, egyéniség, mély érzések és transzformáció. Adott egy Nap-Mars és Nap-Plútó kvadrát...nem törvényszerű, hogy rossz, mert kvadrát! Használni kell jól, amit ő meg is tett! Miben transzformálódott ő? Hát a színészetben, a játèkban! Ide tette a Kos energiáit, emellett megannyi szerepben tündökölt és mindegyik más és más volt, folyamatosan átalakult. "A színész gyerek, aki egy életen át játszik" - mondta. (A színészet, alkotás, a játék az asztrológiában analóg a gyermekkel, az Oroszlánnal, 5. ház). A Szaturnusz is kvadrátolta a Napját, tehát a másik irányból egy "fegyelmező energia" jön, a 2. házból, a tehetség (belső értékek, Bika analóg, magasabb szinten) házából. Játék, szórakozás, örömök ésszel, felelősséggel, munkával. Az 1. házban helyet foglaló Nyilas adta a hitet önmagába, "Mániákusan hiszek magamban", de a "mániákus" szót már a Skorpió színezi hozzá. A Nyilas által a másodúr a Jupiter, tágan együtt a Vénusszal a Bikában a munka, hétköznapok területén. Itt ráadásul a Chiron is, a karmikus sebek jelölője, a felszálló hcsp pedig a Dsc-en, ez így együtt jelölheti a művészi tehetséget, feladatot, pályát. S mindez jó fényszögben a vizes Plútóval, Marssal, a transzformációt tehát a legjobban művészi területen tudja megélni (a mindennapokban, 6. ház). A Bika adhatta a gyönyörű (ének)hangját, s a vizes elemek az érzést, ahogyan a hangjával játszott. :)
S egy utolsó idézet a Szaturnusz és Plútó által "támadott" 5. házas Napjáról: "Hiszek az életben. Szeretem a hullámzásait. Azt, hogy hol ad, hol vesz."