Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a http://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Október 16 - november 13. között a kapcsolati (szinasztria) elemzés kedvezményesen elérhető. Bővebb információ a Tanácsadás - Aktuális akciók menüpontra kattintva

Őszi előadások:

- Szaturnusz (a Bakban) november 19. vas. -  info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

- Plútó december 10. vas. - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

1,5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 20 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Mese karakterek 3. rész

 

Asztrológiai karakterek és archetípusok a meséken keresztül – 3. rész: Johnny Bravo

 

Ha már Oroszlán Holdunk van, hoztam egy Oroszlán karaktert a mesék archetípusainak sorozatába. Johnny Bravo személyisége az Oroszlánság mellett több más karaktert is hordoz, meglehetősen komplex és összetett módon, hiszen a mese során annak függvényében változik a személyisége, hogy éppen kivel lép kontaktusba. De kezdjük az elején. A kép szövegezése - Johnny gondolata - magyarul így hangzik: „Ma gyönyörű napunk van! De nem olyan gyönyörű, mint én”! – no ez a mondat tisztán hozza az Oroszlán karaktert, de egy másik megjegyzése is, amit az egyik rész alatt sütött egy lánynak: „Baby, van egy dolog, amit mindketten imádunk, s az nem más, mint én!” Johnny Oroszlánságát erősíti, hogy a kinézetére sokat ad, a megjelenése nagyon fontos számára, teste izmos, kidolgozott, haja rendezett, mert fésűt mindig hord magánál (hiú), amit persze használ is. No, udvarlási technikája már inkább a Kosra hajaz, ugyanis nem épp implicit módon adja tudtára a hölgyeknek udvarlási szándékát, amiért cserébe rendszeresen egy taslit kap. Johnny, külsejével, természetesen kompenzál, ugyanis belül nagyon érzékeny jellem (Rák), kissé együgyü, de együgyüsége nem egy sérült Merkúr jele, az inkább gyermeki karakterében rejlik. Johnny ugyanis nem nőtt fel. Ennek oka pedig nem más, mint az édesanyja: Bunny Bravo, aki mindig kisgyerekként kezeli fiát, nem engedi felnőni. A mama egy Nyilas karakter: meglehetősen excentrikus, kiáradó, változékony jellem, akinek nehéz megfelelni, bár Johnny mindig küzd azért, hogy mama elfogadja, szeresse őt, és ezért bármire képes (igazi gyerek). A szomszédban lakó kicsi Suzy sem véletlen, hogy mindig Johnny-t választja játszópajtásnak, úgy érzi, egy szinten vannak, s mikor együtt játszanak, Johnny sérülékenysége, gyermeksége még nagyobb hangsúlyt kap.

2015. június 19.