Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a http://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Október 16 - november 13. között a kapcsolati (szinasztria) elemzés kedvezményesen elérhető. Bővebb információ a Tanácsadás - Aktuális akciók menüpontra kattintva

Őszi előadások:

- Szaturnusz (a Bakban) november 19. vas. -  info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

- Plútó december 10. vas. - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

1,5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 20 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Mars, Kos, Skorpió karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 1. rész - Mars, Kos, Skorpió

E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.
Az első karakter, amit szeretnék bemutani a marsikus karakter. Megjelenhet Kos, Skorpió hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ezekben a jegyekben áll, vagy a Mars önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli.
A Kosra az attraktív, sportos, szálkás testfelépítés jellemző, az arcuk általában feszültséget hordoz ("támadásra kész"), szemük rendszerint szűk, fókuszáló, szemöldökük íve hasonlít a Kos mintájára♈️. Homlokuk "hátracsapott", álluk előle ugró. Masculin, domináns jelleg. A Skorpió hasonló, a marsikusság itt is megjelenik az arcon, csak kicsit vizesebb, lágyabb formában. A testfelépítésben is ott rejlik a Skorpió végletessége: vagy nagyon telt, vagy nagyon szikár. Haja rendszerint sötét, csontozata lényegesen könnyebb, mint a Kosé. Nagy, figyelő szempár (de nem "gombszem", az a Halaké), vékony orr és száj jellemzi.

Következik: Szaturnusz, Bak karakter

Bp. 2016. február 9.