Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a http://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Október 16 - november 13. között a kapcsolati (szinasztria) elemzés kedvezményesen elérhető. Bővebb információ a Tanácsadás - Aktuális akciók menüpontra kattintva

Őszi előadások:

- Szaturnusz (a Bakban) november 19. vas. -  info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

- Plútó december 10. vas. - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

1,5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 20 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Merkúr, Ikrek karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 9.rész - Merkúr, Ikrek karakter
E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.

A kilencedik, s egyben utolsó karakter, amit szeretnék bemutani az a Merkúr, Ikrek karakter. Megjelenhet Ikrek hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ebben a jegyben áll, vagy a Merkúr önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli, illetve ha ez a bolygó az 1. házban áll. A Merkúr / Ikrek típusú emberek rendszerint középmagasak vagy alacsonyak, testalkatuk nyúlánk, hosszú végtagokkal, ők a "kezes-lábasok" :) Az arc "láthatóan levegős", azaz világos, a bőr és a csontozat vékony. A szemek nagyok és rendszerint sötétbarnák, bár gyakran előfordul a világos szem. A homlok magas és széles, a szemöldök hosszú és ívelt, az ajkak vékonyak, a fülek nagyok, az állcsúcs pedig hosszú és hegyes. A haj rendszerint vékonyszálú és kevés. Az alacsony termet azoknál jellemző leginkább, akiknél a Merkúr az Ac-en áll, függetlenül attól, hogy milyen jegyben.