Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a http://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Az előadás sorozatok szeptembertől folytatódnak.

Kezdő asztrológiai tanfolyam indul 2017. szeptember 17-től. Részletek az Oktatás - > Csoportos fülre kattintva.

Képletelemző, gyakorlati asztrológiai tanfolyam indul 2017. szeptember 18-tól. Részletek az Oktatás - > Csoportos fülre kattintva

1,5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron 20 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Előadások

Az előadások szeptembertől folytatódnak.

Az előadások kiscsoportosak, s viszonylag hamar betelnek. Ilyenkor várólistát kezdek vezetni, s ha valaki lemondja, innen tudom hívni a következő jelentkezőt. Abban az esetben, ha a várólistán újra összejön egy kiscsoportnyi ember, megtartom mégegyszer az előadást. Ennek köszönhető az, hogy néhány előadásból már többet is tartottam.

A jelentkezés e-mail-en történik az aquariusastrology79@gmail.com címre. A belépő minden előadásra 4.500,- Ft - 6.000,- Ft között van, függően az előadás tartamától és időtartamától.

Kérlek jelezd az e-mail-ben, hogy

- hozol-e magaddal születési ábrát, szeretnéd-e hogy a képleteddel foglalkozzunk közösen?

- amennyiben beteltek a helyek, felírjalak-e a várólistára?

FONTOS

Idő és kapacitás hiányában a gyakorlati előadások során nincs lehetőség teljes képlet elemzésére, csak az adott témák mentén, tehát „kiemelünk egy szeletet a tortából”. A konkrét, személyre szóló tanácsadás és elemzés egyéni formában történik, melynek feltételei a Tanácsadás fül alatt találhatók meg.