Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a http://placidus.hu oldalt!

Elemzést szeretnél adni vagy kapni karácsonyra? Részletek a Tanácsadás - > Ajándékutalvány menüpont alatt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Téli előadások:

- Életfeladatok az asztrológiában: 2018. február 11. vasárnap - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

- Plútó február 18. vasárnap. - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

Közel 2 éves az Asztromémek a Facebookon, lassan 25 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Előadások

Fontos információk az előadásokról, ezt jelentkezés előtt kérlek, minden esetben olvasd el. A 2018. téli előadások leírása ezután kezdődik.

Az előadások kiscsoportosak, s viszonylag hamar betelnek. Ilyenkor várólistát kezdek vezetni, s ha valaki lemondja, innen tudom hívni a következő jelentkezőt. Abban az esetben, ha a várólistán újra összejön egy kiscsoportnyi ember, megtartom mégegyszer az előadást. Ennek köszönhető az, hogy néhány előadásból már többet is tartottam.

Az előadás során a hangfelvétel nem engedélyezett.

A jelentkezés e-mail-en történik az aquariusastrology79@gmail.com címre. A belépő minden előadásra 4.500,- Ft. A hely foglalása a részvételi díj elutalásával történik, az előadást megelőzően 4-5 nappal. Számlaadás a helyszínen.

Kérlek jelezd az e-mail-ben, hogy

- hozol-e magaddal születési ábrát, szeretnéd-e hogy a képleteddel foglalkozzunk közösen?

- amennyiben beteltek a helyek, felírjalak-e a várólistára?

FONTOS

Idő és kapacitás hiányában a gyakorlati előadások során nincs lehetőség teljes képlet elemzésére, csak az adott témák mentén, tehát „kiemelünk egy szeletet a tortából”. A konkrét, személyre szóló tanácsadás és elemzés egyéni formában történik, melynek feltételei a Tanácsadás fül alatt találhatók meg.

1.) Életfeladatok az asztrológiában - február 11. vasárnap 10-13-ig

Ezen az előadáson azokat a jelölőket vesszük sorra, melyek a kijelölt feladatokat mutatják a születési ábrában és ezeket próbáljuk az adott karakterhez hangolni. Az előadás elméleti és gyakorlati részből áll, születési ábrát lehet hozni.

Az előadás pontban 10 órakor kezdődik.

Helyszín: Újpest vagy Ferenciek tere (létszámtól függően) - a pontos helyszínt 1 héttel az előadás előtt küldöm el e-mail-en minden belépő számára.

A belépő ára: 4.500,- Ft.

Jelentkezni e-mail-ben lehetséges, a hely lefoglalása pedig az előadás díjának előre utalásával történik az általam megadott számlaszámra.

Az utalással egyidejűleg kérném elküldeni a pontos nevet, címet, amire a számlát kiállíthatom. (Ha nincs szükséged a számlára, akkor is tedd meg kérlek, mert nekem mindenképpen számláznom kell)

Lemondás esetén a díj nem jár vissza.

Jelentkezési határidő: február 6. kedd

Utalási határidő: február 7. szerda

Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com

2.) Plútó - február 18. 10 - 13-ig

Az előadás tematikája:

  • Plútó esszenciális jelentései, karmaszempontok, megélések egyéni és kollektív szinten
  • Érintőlegesen: Plútó a többi jegyben
  • Hozott (saját) képletek vizsgálata a Plútó mentén (mire, hol és hogyan hat az egyéni képletben)

Az előadás pontban 10 órakor kezdődik és várhatóan 13 óráig tart majd.

Helyszín: Újpest vagy Ferenciek tere (létszámtól fügően) – a pontos helyszínt 1 héttel az előadás előtt küldöm el e-mail-en minden jelentkező számára.

A belépő ára 4.500,- Ft

Jelentkezni e-mail-ben lehetséges, a hely lefoglalása pedig az előadás díjának előre utalásával történik az általam megadott számlaszámra.

Az utalással egyidejűleg kérném elküldeni a pontos nevet, címet, amire a számlát kiállíthatom. (Ha nincs szükséged a számlára, akkor is tedd meg kérlek, mert nekem mindenképpen számláznom kell)

Lemondás esetén a díj nem jár vissza.

Jelentkezési határidő: február 13. kedd

Utalási határidő: február 14. szerda

Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com