Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a http://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Az előadás sorozatok szeptembertől folytatódnak.

Kezdő asztrológiai tanfolyam indul 2017. szeptember 17-től. Részletek az Oktatás - > Csoportos fülre kattintva.

Képletelemző, gyakorlati asztrológiai tanfolyam indul 2017. szeptember 18-tól. Részletek az Oktatás - > Csoportos fülre kattintva

1,5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron 20 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Symbolon kártya elemzés

Az elemzést – elsősorban – azoknak ajánlom, akik nem asztrológiai elemzést szeretnének, csupán egy, számukra lényeges kérdés mögöttes tartalmait megvizsgálni és azokra megoldást találni.

E játék lényegi alapja, hogy mindenkiben több szerepszemélyiség működik, melyek egymással interakcióban lépnek, kombinálódnak. A kérdés során húzott lapok szimbólumokat mutatnak, melyek visszatükrözik az adott probléma magját saját magunkban, s ennek felismerése segíthet a probléma megoldásához vezető út megtalálásában.

Ebből kifolyólag az elemzés során olyan jellegű kérdés megválaszolása lehetséges, mely a kérdező önismeretét erősíti, s a megoldást a kérdező nem a külvilág megváltozásától várja.

Ezért kerülendő az olyan jellegű kérdés, mint pl: - Mikor jön az Igazi?

Helyette inkább: - Melyik karakterem / szerepszemélyiségem akadályoz abban, hogy számomra megfelelő társra találjak (s mi lehet erre a megoldás)?

1 ülés alkalmával 1 kérdés vizsgálata ajánlott. A kiválasztott kérdésre 1-3 lapot húzunk, a lapok számát a kérdező dönti el.

A találkozó a kérdés / probléma átbeszélésével kezdődik, melyet a lap(ok) kihúzása és annak értelmezése követ.

A Symbolon kártya elemzés időtartama kb. 40-50 perc, ára: 6.500,- Ft. (Online akció esetében ebből lejön a 20% kedvezmény)

A Symbolon kártya elemzés asztrológiai tanácsadással együtt is kérhető.

Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com

A bejelentkezéskor kérlek írd meg, hogy mely időpont alkalmas a konzultációra (nap / napszak), illetve küldd el a kérdést is, amely foglalkoztat.

Szeretettel várlak: Andi