Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

A kedvezményes időszakkal kapcsolatos információkat a "Tanácsadás -> Aktuális akciók" fülre kattintva tudod elolvasni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

3 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 40 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Aktuális akciók

Az elkövetkező 1 hónapban két típusú konzultáció lesz kedvezményesen elérhető (ebben az évben először és utoljára):

  • egyéni konzultáció
  • (pár)kapcsolati és családi konzultáció (ennek leírása lejjebb található meg)

1.) A kedvezményes egyéni konzultáció 2019. június 26 - 2019. július 21-ig tart. A kedvezmény utolsó napja a konzultáció tényleges igénybevétele, tehát nem a bejelentkezés ideje.

- a 60 perces elemzés kedvezményesen 8.000,- Ft.

- Az egyéni konzultáció során elsősorban karakter- és életút elemzés történik, megnézzük a születési ábra által mutatott lehetőségeket, nehézségeket és kijelölt feladatokat. A "Mikor jön az igazi?" típusú kérdésekre nem tudok válaszolni, mert meglátásom szerint nem az a fontos, hogy mikor jön, hanem hogy miért nem jön? Ennek a válasza nagyrészt benned van, így ha ezt a témát vizsgálnád, annak is szívesen állok elébe :).

Lehet hozni tanulmányokkal, karrierrel, családdal kapcsolatos kérdéseket is!

A gyorsabb bejelentkezés érdekében kérlek, hogy küldd el a pontos születési adataidat (beleértve az óra, perc, helyet is) és azt, hogy neked mely nap / napszak alkalmas a konzultációra, mert ahhoz nézek időpontot.

Fontos: Pontos születési idő híján nem tudok dolgozni, a „fél 10 körül; valamikor délután” stb. időponttal kapcsolatos megjelöléseket nem tudom elfogadni. A pontos születési idő a kliens érdeke is, a minél pontosabb elemzés érdekében. Ezért, ha nem vagy biztos a születésed időpontjában, kérd a kórház segítségét, ahol születtél és / vagy ha az óra hozzávetőlegesen megvan, csak a perc hiányzik,  kérj pontosítást tőlem (ennek külön díja és menete van, a leírást megtalálható a „Tudnivalók az elemzésről” fül alatt).

A kedvezményes időszak alatt a nap első kiadható időpontja: 9:00 óra

A kedvezményes időszak alatt a nap utolsó kiadható időpontja: 16:00 óra

Feltétlen jelezd, ha az első vagy az utolsó időpont valamelyikét szeretnéd!

Szombat, vasárnap első kiadható időpontja: 9:00 óra

Szombat, vasárnap utolsó kiadható időpontja: 12:00 óra

A bejelentkező e-mail-eket 12 órán belül megválaszolom, így az általam felajánlott időpontot 24 óráig tudom fenntartani. Ha eddig nem érkezik válasz, akkor másnak kell kiadjam a felajánlott időpontot.

- Személyes találkozó Budapesten (Újpesten) történik, díjfizetés és számlaadás a helyszínen. A pontos címet az időpont egyeztetése után küldöm.

- Online konzultációnál a tanácsadás díja a konzultációt megelőzően 1-2 nappal előre utalandó az általam megadott számlaszámra, egyúttal ha ezt az opciót választod, a nevedet, címedet mindenképpen küldd el, ahová a számlát kiállíthatom (akkor is, ha neked nincs szükséged rá). Küldd el továbbá azt is, hogy Skype-on vagy Messengeren milyen néven talállak meg. Az online konzultáció hang / videóhívással történik.

- Kérdéseket bátran lehet hozni!

- Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com

 

2.) 2019. június 26-tól július 21-ig a kapcsolati és család-dinamikai elemzés kedvezményesen érhető el. A kedvezmény utolsó napja a konzultáció tényleges igénybevétele, tehát nem a bejelentkezés ideje.

Kapcsolati elemzés: 20.000,- Ft

Családdinamikai elemzés: függ a családtagok számától.

A szinasztria vizsgálat két ember közös, kapcsolati térképe. A két ember nem feltétlen párkapcsolatban él, lehet szülő-gyerek, testvérek vagy főnök-beosztott kapcsolat is.

A kapcsolati vizsgálat során nemcsak a Napjegyek ("csillagjegyek") vizsgálata történik, hanem az összes planéta és tengely összevetésre kerül a házakkal (életterületek) együtt. Így - többek között - képet kapunk arról, hogy a felek hogyan kommunikálnak egymással, hogyan fejezik ki érzelmeiket egymás irányába, mit akar az egyik, s mit a másik, egy irányba tart-e az életük, melyek lehetnek az ütközőpontok, közös feladatok,  mi az, amit fejleszteni kell, s hogyan tudnak egymáshoz a legjobban alkalmazkodni, hogy a kapcsolat minél gördülékenyebb legyen.

Családdinamikai elemzés alatt a szülők és gyermekek képletének összevetése értendő. A cél, hogy rálássunk a közös feladatokra, illetve, hogy melyik fél mit mutat a másiknak. A család-dinamikai elemzés a családon belül tetszőleges tagokra is kérhető, tehát lehet két testvért is összevetni, ha mondjuk nehéz / vitás a viszony és a gyerekek nem jönnek ki egymással. Nehezebb kapcsolatok esetén megoldásokat keresünk a klienssel közösen, hogy hogyan enyhíthető, csiszolható az elemzésre hozott kapcsolat. A elemzés ideje attól függ, hány fő elemzését kéred. Így min. 1,5, max. 3 óra.

A család-dinamikai elemzésen belül a gyermekek életkora minimum 4 év kell, hogy legyen!  

Árak:

2 fő elemzése 20.000,- Ft.

3 fő elemzése (1 szülő 2 gyermek, 2 szülő 1 gyermek vagy 3 gyermek) 25.000,- Ft.

4 vagy 5 fő elemzése 30.000,- Ft

- A gyorsabb bejelentkezés érdekében kérlek, hogy küldd el a pontos születési időpontokat (beleértve az óra, perc, helyet is!) a neveket és azt, hogy neked mely nap / napszak alkalmas a konzultációra, mert ahhoz nézek időpontot.

Fontos: Pontos születési idő híján nem tudok dolgozni, a „fél 10 körül, valamikor délután” stb. időponttal kapcsolatos megjelöléseket nem tudom elfogadni!

A pontos születési idő a kliens érdeke is, a minél pontosabb elemzés érdekében. Ezért, ha nem vagy biztos a születésed időpontjában, kérd a kórház segítségét, ahol születtél és / vagy kérj pontosítást tőlem (ennek külön díja és menete van, a leírást megtalálható a „Tudnivalók az elemzésről” fül alatt.).

A kedvezményes időszak alatt a nap első kiadható időpontja: 9:00

A kedvezményes időszak alatt a nap utolsó kiadható időpontja: 16:00

Írd meg, ha az első vagy az utolsó időpont valamelyikét szeretnéd!

Szombat, vasárnap első kiadható időpontja: 9:00.

Szombat, vasárnap utolsó kiadható időpontja: 12:00

- Személyes találkozó Budapesten (Újpesten) lehetséges, a díj fizetése és a számlaadás a helyszínen történik.

- Online konzultációnál a tanácsadás díja a konzultációt megelőzően 1-2 nappal előre utalandó az általam megadott számlaszámra, egyúttal ha ezt az opciót választod, a nevedet, címedet mindenképpen küldd el, ahová a számlát kiállíthatom (akkor is, ha neked nincs szükséged rá). Küldd el továbbá azt is, hogy Skype-on vagy Messengeren milyen néven talállak meg. Az online konzultáció hang / videóhívással lehetséges.

- Kérdéseket bátran lehet hozni!

- Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com

Polgár Andi

Okl. asztrológus