Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Közel 2 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron 25 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Eseményhoroszkóp - elemzés

A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

Foglalkozom továbbá egészségügyi asztrológiával és események időpontjának kiválasztásával (pl. házasság) is. Tekintve, hogy mindkettő külön ágai az asztrológiának, külön tanácsadás keretében foglalkozom velük, tehát más tanácsadással nem vonható össze.

Az esemény horoszkópnál több ábra összehasonlítása szükséges (pl.esküvőnél a két fél + a választott időpont horoszkópja egyenként, majd ezek összevetése), melyhez szintén szükséges kb. 2 órás megelőző munka. A házasulandó felek születési ábráinak és a választott időpont összevetésének átbeszélése kb. 90 perc, ára 25.000,- Ft.

Az egészségügyi asztrológiai, illetve az esemény horoszkópnál a tanácsadás díja utalással előre fizetendő az általam megadott számlaszámra, függetlenül attól, hogy személyes vagy Skype-os konzultációt választ-e a kliens. Számlaadás a helyszínen.

Bejelentkezni az aquariusastrology79@gmail.com e-mail címen lehet.