Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Az év végéig kiadható konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

Ha elemzést szeretnél ajándékozni Karácsonyra, a Tanácsadás - "Ajándékutalvány" fül alatt tudod elolvasni ennek menetét és részleteit.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

3,5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 45 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Eseményhoroszkóp elemzés

    A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

    Foglalkozom egészségügyi asztrológiával és események időpontjának kiválasztásával (pl. házasság) is. Tekintve, hogy mindkettő külön ágai az asztrológiának, külön tanácsadás keretében foglalkozom velük, tehát más tanácsadással nem vonható össze.

    Az egészségügyi asztrológiai vizsgálat megmutatja, hogy milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, mire kell odafigyelnünk.Ennél a vizsgálatnál a személyi és kollektív jelölőkön kívül szükséges az állócsillagok és a hyleg-anaréta helyzetének elemzése is. Szó lesz továbbá a táplálkozásról és a sportolási lehetőségekről. Ha már jelen van egy állandó vagy visszatérő betegség, azt kérlek feltétlenül jelezd a bejelentkező e-mail-ben!

    Az analízis kb. 2 órás megelőző munkát igényel, a tanácsadás csak ezután kezdődik, mely kb. 60 perces, ára  a felkészüléssel együtt 15.000,- Ft.

    Az eseményhoroszkóp esetében egy adott eseményre keresek kedvező időpontot, pl. vállalkozás indítása, esküvő, stb. A vállalkozás, illetve az esküvő esetében szükség van a felek pontos születési idejére.

    Az analízis kb. 2,5 órás megelőző munkát igényel, a tanácsadás csak ezután kezdődik, mely kb. 60 perces, ára  a felkészüléssel együtt 20.000,- Ft.

    Az aktuális hónap konzultációs időpontjait a Tanácsadás fül első sorára rákattintva tudod elérni.

    Bejelentkezni az aquariusastrology79@gmail.com e-mail címen lehet.