Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

2019. 02.01. - 05.30. között kiadható konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül 4. fülére kattintva találhatod meg.

A Coaching szolgáltatás részleteit a Tanácsadás - > Coaching fülre kattintva tudod elolvasni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

3 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron 40 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Eseményhoroszkóp - elemzés

A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

Foglalkozom továbbá egészségügyi asztrológiával és események időpontjának kiválasztásával (pl. házasság) is. Tekintve, hogy mindkettő külön ágai az asztrológiának, külön tanácsadás keretében foglalkozom velük, tehát más tanácsadással nem vonható össze.

Az esemény horoszkópnál több ábra összehasonlítása szükséges (pl.esküvőnél a két fél + a választott időpont horoszkópja egyenként, majd ezek összevetése), melyhez szintén szükséges kb. 2 órás megelőző munka. A házasulandó felek születési ábráinak és a választott időpont összevetésének átbeszélése kb. 90 perc, ára 25.000,- Ft.

Az egészségügyi asztrológiai, illetve az esemény horoszkópnál a tanácsadás díja utalással előre fizetendő az általam megadott számlaszámra, függetlenül attól, hogy személyes vagy Skype-os konzultációt választ-e a kliens. Számlaadás a helyszínen.

2019. február 1. és május 30. között az alábbi konzultációs időpontokat tudom felajánlani; kérlek, hogy a bejelentkező e-mail-ben jelezd, hogy számodra, mely időpont lenne alkalmasabb és ahhoz egyeztetünk majd:
 
https://www.aquariusastrology.hu/tanacsadas/a2019-febr-1-maj-30-kozotti-konzultacios-idopontok/

Bejelentkezni az aquariusastrology79@gmail.com e-mail címen lehet.