Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

A június hónap ismét az akcióé, ezúttal a szinasztria (kapcsolati) elemzést érhető el kedvezményesen. Részletek a Tanácsadás - aktuális akciók fülre kattintva.

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

2 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron 30 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Horoszkóp elemzés

A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

Az alábbi tanácsadási formák közül lehet választani:

30 perces konzultáció, amennyiben csak 1 kérdésed van. Lényegében szinte bármilyen kérdés feltehetsz ennek keretében, amely foglalkoztat, legfeljebb a konzultáció alatt pontosítjuk a kérdést. Pl. a "Mikor jön az igazi?" kérdés helyett "Mit kell tennem ahhoz, hogy párkapcsolatom legyen?" stb. A konzultáció díja 4.000,- Ft. és ez a típusú tanácsadás csak online formában működik (Skype, Messenger hanghívás), a díj előre utalásával. (A számlához a számlázási adatokat mindenképpen küldd el e-mail-en).

A 60 perces konzultáció díja 8.000,- Ft, mely 1-2 kérdés átbeszélését vagy egy kisebb, általános személyiségelemzést tartalmaz. (Személyesen vagy online formában).

A 90 perces konzultáció díja 12.000, - Ft, melyet komplexebb, összetettebb probléma / kérdés vagy átfogóbb személyiségelemzés esetén ajánlom. (Személyesen vagy online formában).

2 órás konzultáció 15.000,- Ft, mely tartalmazza a születési képlet tág értelmezését és átbeszélését. A tanácsadás része a szituációs gyakorlat, a bennünk lévő karakterek megjelenítése, azok egymás közötti párbeszéde, önmagunk könnyebb megértése érdekében. Szívesen fogadom a kliens által hozott kérdéseket, amelyek érdeklik őt, így a konzultáció témaköre is bővülni tud. (Személyesen vagy online formában).

A 2 órán felüli konzultáció díja minden megkezdett fél óra után 4.000,- Ft.

Visszatérő klienseknek 30 perces utókonzultációra van lehetőségük a tanácsadást követő fél éven belül, ennek ára 4.000,- Ft.

Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com