Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Közel 2 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron 25 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Horoszkóp elemzés

A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

Az alábbi tanácsadási formák közül lehet választani:

A 60 perces konzultáció díja a felkészüléssel együtt: 8.000,- Ft, mely 1-2 kérdés átbeszélését vagy egy kisebb, általános személyiségelemzést tartalmaz.

A 90 perces konzultáció díja a felkészüléssel együtt: 12.000, - Ft, melyet komplexebb, összetettebb probléma / kérdés vagy átfogóbb személyiségelemzés esetén ajánlom.

2 órás konzultáció 15.000,- Ft, mely tartalmazza a születési képlet tág értelmezését és átbeszélését. A tanácsadás része a szituációs gyakorlat, a bennünk lévő karakterek megjelenítése, azok egymás közötti párbeszéde, önmagunk könnyebb megértése érdekében. Szívesen fogadom a kliens által hozott kérdéseket, amelyek érdeklik őt, így a konzultáció témaköre is bővülni tud.

A 2 órán felüli konzultáció díja minden megkezdett fél óra után 4.000,- Ft.

Visszatérő klienseknek 30 perces utókonzultációra van lehetőségük a tanácsadást követő fél éven belül, ennek ára 4.000,- Ft.

Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com