Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

    Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A pszichológiai tanácsadás leírását szintén a Tanácsadás fülre kattintva tudod elérni.

    2020. szeptember 1-től az asztrológiai elemzések árai megváltoznak. Amennyiben még a jelenlegi árakon szeretnél jönni, a nyáron megteheted.

    A nyári konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 4 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több mint 50 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Prognosztika

    A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

    Az asztrológiában többféle prognosztikai módszer létezik úgy mint primer, secunder direkciók, szolár, lunár, visszatérési képletek, tranzitok.

    Egy-egy prognosztikai elemzésnél legalább háromféle prognosztikai módszert vizsgálunk és max. 1 évvel előre tekintünk egy, választott témában.

    A prognosztikai vizsgálathoz szükséges ismernem a születési képlet tulajdonását, annak megéléseit abban a témában, ami őt érdekli. Ebben az esetben hosszabb konzultációra kell készülni, amely kb. 60-80 perces, ára 15.000,- Ft.

    Amennyiben ez a tanácsadási forma érdekel, kérlek e-mail-ben jelezd, hogy prognosztikára szeretnél jönni. Írd le a jelenlegi élethelyzeted néhány mondatban és azt is, hogy milyen témával kapcsolatban szeretnéd a prognosztikát kérni.

    Kérlek, vedd figyelembe, hogy halállal kapcsolatban felvilágosítást nem adok, sem az idő, sem pedig a halálmód tekintetében!

    Az aktuális hónap konzultációs időpontjait a Tanácsadás fül első sorára rákattintva tudod elérni.

    Bejelentkezni az aquariusastrology79@gmail.com e-mail címen lehet.