Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

A kedvezményes időszakkal kapcsolatos információkat a "Tanácsadás -> Aktuális akciók" fülre kattintva tudod elolvasni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

3 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 40 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Prognosztika

A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

2019. június 1. és június 30. között az alábbi konzultációs időpontokat tudom felajánlani; kérlek, hogy a bejelentkező e-mail-ben jelezd, hogy számodra, mely időpont lenne alkalmasabb és ahhoz egyeztetünk majd:

https://www.aquariusastrology.hu/tanacsadas/juniusra-foglalhato-konzultacios-idopontok/

Az asztrológiában többféle prognosztikai módszer létezik úgy mint primer, secunder direkciók, szolár, lunár, visszatérési képletek, tranzitok.

Egy-egy prognosztikai elemzésnél legalább háromféle prognosztikai módszert vizsgálunk és max. 1 évvel előre tekintünk egy, választott témában.

A prognosztikai vizsgálathoz szükséges ismernem a születési képlet tulajdonását, annak megéléseit abban a témában, ami őt érdekli. Ebben az esetben hosszabb konzultációra kell készülni, amely kb. 90 perces, ára 15.000,- Ft.

A már visszatérő klienseknek elég a 60 perc is.

Amennyiben ez a tanácsadási forma érdekel, kérlek e-mail-ben jelezd, hogy prognosztikára szeretnél jönni. Írd le a jelenlegi élethelyzeted néhány mondatban és azt is, hogy milyen témával kapcsolatban szeretnéd a prognosztikát kérni.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy halállal kapcsolatban felvilágosítást nem adok, sem az idő, sem pedig a halálmód tekintetében!

Bejelentkezni az aquariusastrology79@gmail.com e-mail címen lehet.