Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

A július hónap az általános elemzés akciós hónapja. Részletek a Tanácsadás - aktuális akciók fülre kattintva.

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

2 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron 30 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Prognosztika

A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

Az asztrológiában többféle prognosztikai módszer létezik úgy mint primer, secunder direkciók, szolár, lunár, visszatérési képletek, tranzitok.

Egy-egy prognosztikai elemzésnél legalább háromféle prognosztikai módszert vizsgálunk és max. 1 évvel előre tekintünk egy, választott témában.

A prognosztikai vizsgálathoz szükséges ismernem a születési képlet tulajdonását, annak megéléseit abban a témában, ami őt érdekli. Ehhez legalább 1 találkozó szükséges. A prognosztikai elemzés csak ezután kezdődhet, mely ugyan lehet ugyanazon alkalomkor is, de ebben az esetben a 120 perces konzultáció javasolt.

Amennyiben ez a tanácsadási forma érdekel, kérlek e-mail-ben jelezd, hogy prognosztikára szeretnél jönni. Írd le a jelenlegi élethelyzeted néhány mondatban és azt is, hogy milyen témával kapcsolatban szeretnéd a prognosztikát kérni.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy halállal kapcsolatban felvilágosítást nem adok, sem az idő, sem pedig a halálmód tekintetében!

Bejelentkezni az aquariusastrology79@gmail.com e-mail címen lehet.