Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a http://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Téli előadások:

- Életfeladatok az asztrológiában: 2018. február 11. vasárnap - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

- Plútó február 18. vasárnap. - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

1,5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 20 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Ajándékutalvány

Ha szeretnéd meglepni ismerősödet karácsonyra / születésnapra vagy „csak úgy” egy asztrológiai elemzéssel, tanácsadással, akkor itt a lehetőség!

Lépések:

  • A tanácsadás menüpont alatt válaszd ki, melyik tanácsadási formát szeretnéd
  • Írj nekem erről egy e-mail-t, benne, hogy kit küldenél, mikor és hány perces tanácsadásra. A tanácsadás csak személyesen vagy Skype-on / Messengeren történik videotelefonálás formájában, tehát elemzés leírását nem vállalom.
  • Küldd el a választott személy pontos születési adatait is. (szükség esetén születési idő korrekciót vállalok, ha legalább az óra biztosan megvan, feltételek a Tanácsadás fülre kattintva)
  • Szintén jelezd kérlek e-mail-ben, hogy hogyan szeretnél fizetni - élőben (Újpest) vagy utalással – számlaadás a helyszínen, vagy ha postán szeretnéd, annak kb. 500 Ft-os pluszköltsége van
  • Kérlek csak olyan személynek ajándékozz elemzést, aki maga is nyitott az asztrológiára. Feleslegesen ne terheljünk olyat, akit ez nem érdekel, rosszabb esetben ki nem állhatja, csak hogy „bizonyítsunk” neki. A cél itt is a másik előre segítése a saját útján úgy, hogy közben jól érezze magát. :)
  • A virtuális ajándékutalvány a vásárlástól számított 2 hónapig használható fel.

Jelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com