Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a http://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Téli előadások:

- Életfeladatok az asztrológiában: 2018. február 11. vasárnap - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

- Plútó február 18. vasárnap. - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

1,5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 20 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Szinasztria - Kapcsolati elemzés

A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

A szinasztria vizsgálat két ember közös, kapcsolati térképe. A két ember nem feltétlen párkapcsolatban él, lehet szülő-gyerek, testvérek vagy főnök-beosztott kapcsolat is. A szinasztria vizsgálat összetett folyamat, mely alapos felkészülést igényel. A tanácsadás során a két fél választ kap a kapcsolati dinamikájuk működésére, arra, hogy hogyan, milyen formában fejleszthetik egymást, melyek lehetnek az ütközőpontok, amikre figyelni kell. Az elemzéshez szükséges mindkét fél pontos születési adata, beleértve az óra, perc, helyet is. Amennyiben csak az óra van meg, pontosítást a fentebb leírtak szerint vállalok.

A szinasztria tanácsadás 120 perces, ára 25.000,- Ft. Amennyiben az egyik fél visszatérő kliens (tehát általam már ismert a születési ábrája), abban az esetben a konzultációs díj 20.000,- Ft, az időtartam pedig 90 perc.

A konzultáció díja előre utalandó (személyes konzultáció esetében is) az általam küldött számlaszámra. Számlaadás a helyszínen.

Bejelentkezni az aquariusastrology79@gmail.com e-mail címen lehet.