Kedves Látogató!
Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!
Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.
Az őszi konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.
A velem készült interjúkat itt tudjátok elolvasni:
Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/
Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/
Idén 8 éves az Asztromémek a Facebookon már több, mint 80 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.
FiktíV KONZULTÁCÓ AZ ANALÓGIÁK TÜKRÉBEN 2014. június
Fiktív történet egy fiktív tanácsadó és fiktív kliense között az asztrológiai analógiák tükrében - 1. rész
- Jó napot kívánok!
- Jó napot kívánok, tessék, miben segíthetek?
- Az egyik ismerősömtől kaptam meg az Ön elérhetőségét, hogy tudna nekem segíteni.
- Persze, nagyon szívesen, miben lehetek a segítségére?
- Sajnos soha nem sikerül megfelelő zöldborsófőzeléket elkészítenem, és az volna a kérdésem, hogy Ön szerint ez mikor sikerülhet?
- Értem. Milyen alapanyagokat használ?
- Tessék?
- Milyen alapanyagokat használ a főzelék elkészítéséhez?
- Jah, jah, persze, tessék, itt a recept.
- Köszönöm. Na, nézzük. Aszongya, hogy liszt. (a tanácsadó felnéz) Milyen típusú lisztet használ?
- Öööö, fehéret.
- Értem. És hol szerzi be az árut?
- Ne tessék haragudni, nem tudom, ez hogy jön a kérdéshez.
- Semmi gond, elmagyarázom. Ahhoz, hogy finom ízű főzeléket tudjunk készíteni, nagyon fontos, hogy milyen alapanyagokat használ az ember, mivel tölti fel azt, hogy az ízvilág a legjobbat adja.
- Hú, ez most egy kicsit nehezen érthető számomra. Azt akarja mondani, hogy fontos a minőség?
- Így van. Sőt a hozzáadott alapanyag mennyisége is számít. Hány dkg lisztet ad a főzelékhez?
- Ne haragudjon, fogalmam sincs, nem gondoltam, hogy ilyen kérdésekre válaszolnom kell. Nekem azt mondták, hogy itt megmondják nekem, mikor lesz a főzelék finom.
- Értem. A főzelék akkor lesz finom, ha megfelelő minőségű és mennyiségű alapanyaggal látjuk el. Semmiben nem szenved hiányt, és semmi nem billen túl benne. Vannak alapanyagok, amelyekben határt kell szabni, és van olyan, amiben kevesebb mértékben kell korlátot meghatároznunk ahhoz, hogy ízletessé váljon az étel.
- És akkor most mit tanácsol?
- Véleményem szerint elsődlegesen arra kellene törekednünk, hogy a recepten lévő alapanyagokból a legjobb minőségűeket hozzuk ki. Pl. borsóért egy idős nénihez kell menni, akinek saját termesztésű zöldségei vannak. És így tovább a többi áruval kapcsolatban is.
- De hát ez idő?! Én most akarok jó ízű főzeléket enni!
- Valóban idő, de talán az eredmény sem marad el.
- Azt mondja, hogy ez garantálja, hogy jó ízű lesz a főzelék?
- Nem, nem garantálok semmit, de azt gondolom, ha törekszünk a jobb felé, elérhetjük azt.
- Hát jó. És hogyan tovább, ha megvan az áru?
- A főzésről majd akkor beszélünk, ha megvannak az alapanyagok. Egyelőre csak azokra koncentráljunk. Mindig kis lépésekben haladunk előre.
- Rendben. Nem tudom, mi sül ki belőle, de megpróbálom. Köszönöm a segítséget, viszlát.
- Szívesen, viszontlátásra.
Bp. 2014. június 25.