Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A nyári konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    A velem készült interjúkat itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 8 éves az Asztromémek a Facebookon már több, mint 80 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Merkúr, Ikrek karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 9.rész - Merkúr, Ikrek karakter
E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.

A kilencedik, s egyben utolsó karakter, amit szeretnék bemutani az a Merkúr, Ikrek karakter. Megjelenhet Ikrek hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ebben a jegyben áll, vagy a Merkúr önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli, illetve ha ez a bolygó az 1. házban áll. A Merkúr / Ikrek típusú emberek rendszerint középmagasak vagy alacsonyak, testalkatuk nyúlánk, hosszú végtagokkal, ők a "kezes-lábasok" :) Az arc "láthatóan levegős", azaz világos, a bőr és a csontozat vékony. A szemek nagyok és rendszerint sötétbarnák, bár gyakran előfordul a világos szem. A homlok magas és széles, a szemöldök hosszú és ívelt, az ajkak vékonyak, a fülek nagyok, az állcsúcs pedig hosszú és hegyes. A haj rendszerint vékonyszálú és kevés. Az alacsony termet azoknál jellemző leginkább, akiknél a Merkúr az Ac-en áll, függetlenül attól, hogy milyen jegyben.