Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Február 6. és március 6. között a 60 és a 90 perces tanácsadások és elemzések, illetve a család-dinamikai elemzés kedvezményesen érhetők el személyesen és online. Részletek a Tanácsadás - "Aktuális akciók" fülre kattintva érhetők el.

Tavaszi előadások:

- Életfeladatok az asztrológiában: 2018. március 11. vasárnap - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

- Plútó április 8. vasárnap. - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

Közel 2 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron 25 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Merkúr, Ikrek karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 9.rész - Merkúr, Ikrek karakter
E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.

A kilencedik, s egyben utolsó karakter, amit szeretnék bemutani az a Merkúr, Ikrek karakter. Megjelenhet Ikrek hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ebben a jegyben áll, vagy a Merkúr önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli, illetve ha ez a bolygó az 1. házban áll. A Merkúr / Ikrek típusú emberek rendszerint középmagasak vagy alacsonyak, testalkatuk nyúlánk, hosszú végtagokkal, ők a "kezes-lábasok" :) Az arc "láthatóan levegős", azaz világos, a bőr és a csontozat vékony. A szemek nagyok és rendszerint sötétbarnák, bár gyakran előfordul a világos szem. A homlok magas és széles, a szemöldök hosszú és ívelt, az ajkak vékonyak, a fülek nagyok, az állcsúcs pedig hosszú és hegyes. A haj rendszerint vékonyszálú és kevés. Az alacsony termet azoknál jellemző leginkább, akiknél a Merkúr az Ac-en áll, függetlenül attól, hogy milyen jegyben.