Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

    A havi előrejelzéses videók ezen a csatornán érhetők el:

https://www.patreon.com/polgarandi

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A nyári konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    Az őszi workshopok kiírása augusztusban várhatók - az oktatás / előadások fül alatt érhetők majd el.

    A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 7 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több mint 60 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Uránusz, Vízöntő karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 8. rész - Uránusz, Vízöntő karakter


E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.

A nyolcadik karakter, amit szeretnék bemutani az Uránusz, Vízöntő karakter. Megjelenhet Vízöntő hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ebben a jegyben áll, vagy az Uránusz önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli, illetve ha ez a bolygó az 1. házban áll. Az Uránusz / Vízöntő típusú emberek rendszerint magasak, testalkatuk nyúlánk, az Ikrekhez hasonlóan hosszú végtagokkal. Az arc "láthatóan levegős", azaz világos, a bőr vékony, s rendszerint az is látható (a Halakhoz hasonlóan) ahogyan az erek végigfutnak a testen, ezáltal jellemző a térképszerű test. A szemek nagyok és rendszerint sötétbarnák, bár meglehetősen gyakran előfordul a nagyon világos, rikitó kék vagy kékeszöld szem, ami egyúttal szikrákat is szór. :) A homlok magas, a szemöldök hosszú és ívelt, az ajkak vékonyak, a fülek pedig nagyok, vékony porccal. Az áll keskeny és hegyes. A haj rendszerint sűrű, de vékonyszálú. Általánosságban az egész Vízöntő jelenségre jellemző valami furaság, extrémitás. Ez, rendszerint az öltözékben, stílusban kirajzolódik, mondhatnánk azt is, hogy a Vízöntőt könnyű felismerni, mert beszédes a megjelenése. :)

Következik: Merkúr, Ikrek, Szűz karakter