Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

    A havi előrejelzéses videók ezen a csatornán érhetők el:

https://www.patreon.com/polgarandi

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A nyári konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    Az őszi workshopok kiírása augusztusban várhatók - az oktatás / előadások fül alatt érhetők majd el.

    A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 7 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több mint 60 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Jupiter, Nyilas, Halak karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 3. rész - Jupiter, Nyilas, Halak

E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.

A harmadik karakter, amit szeretnék bemutani a jupiteri karakter. Megjelenhet Nyilas, Halak hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ezekben a jegyekben áll, vagy a Jupiter önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli, illetve ha ez a bolygó az 1. házban áll. A jupiteri vagy Nyilas típusú emberek rendszerint magasak (1,80 m felett), az arc kedves, barátságos, enyhén húsos, főleg az áll / nyak résznél, a Nyilas, tüzes típusnál az arc nyúlánk, de a kedvesség itt is jelen van, mégis valamennyire maszkulinabb az arc felépítése, mint az előbbinél, mert az inkább "vizesebb". Mindkét típusnál a széles homlok jellemző. A testalkatnál is hasonló az elosztás: A jupiteri / Halak hajlamosabb a hízásra, főleg csípő és combtájékon, a Nyilas inkább nyúlánkabb, de erős csontozatú, viszont a hízásra való hajlam itt is megvan. A haj legtöbbször világos és dús (a nők szeretik vörösre festeni), a férfiak idővel hajlamosak a kopaszodásra.

Következik: Neptun, Halak karakter