Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Február 6. és március 6. között a 60 és a 90 perces tanácsadások és elemzések, illetve a család-dinamikai elemzés kedvezményesen érhetők el személyesen és online. Részletek a Tanácsadás - "Aktuális akciók" fülre kattintva érhetők el.

Tavaszi előadások:

- Életfeladatok az asztrológiában: 2018. március 11. vasárnap - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

- Plútó április 8. vasárnap. - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

Közel 2 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron 25 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Hold, Rák, Bika karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 5. rész - Hold, Rák, Bika

E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.

Az ötödik karakter, amit szeretnék bemutani a Hold, Rák, Bika karakter. Megjelenhet Rák, Bika hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ebben a jegyben áll, vagy a Hold önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli, illetve ha ez a bolygó az 1. házban áll. A Bika vénuszi jegy, de a Hold emelt helyzetben van itt, a képekhez ezért is csatlakozott ez a karakter, de a vénusz elemzésénél még visszatérek rá. A Hold / Rák / Bika típusú emberek rendszerint alacsonyabbak, az arc kerek ("holdvilág" arc), kedves, barátságos és húsos; a szemek az archoz képest kicsik, szűkek. A homlok is kicsi, tulajdonképpen az arc hangsúlya az állkapocsra, arca helyeződik. A fülek nagyok, az érzékszervek közül ez az egyedüli, ami követi az arc nagyságát, mert a szemek és a száj mellett rendszerint az orr is kicsi, lágy, "naív". A testalkatnál ez a típus hajlamos a hízásra, főleg has, és csípő tájékon, a kötőszövet laza, a hízás a Holdnál / Ráknál a külsőt érinti, Bikáknál a belső szerveket, utóbbi egészségi szempontból kockázatosabb. A végtagok rövidek, a test tömzsi, Bikáknál jellemző az erős csontozat. A haj legtöbbször sötét és dús. Bikákra jellemző még a rövid nyak.
Következik: Vénusz, Mérleg - női arcokkal. 

Bp. 2016. február 28.