Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

    A havi előrejelzéses videók ezen a csatornán érhetők el:

https://www.patreon.com/polgarandi

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A nyári konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    Az őszi workshopok kiírása augusztusban várhatók - az oktatás / előadások fül alatt érhetők majd el.

    A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 7 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több mint 60 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Hold, Rák, Bika karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 5. rész - Hold, Rák, Bika

E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.

Az ötödik karakter, amit szeretnék bemutani a Hold, Rák, Bika karakter. Megjelenhet Rák, Bika hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ebben a jegyben áll, vagy a Hold önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli, illetve ha ez a bolygó az 1. házban áll. A Bika vénuszi jegy, de a Hold emelt helyzetben van itt, a képekhez ezért is csatlakozott ez a karakter, de a vénusz elemzésénél még visszatérek rá. A Hold / Rák / Bika típusú emberek rendszerint alacsonyabbak, az arc kerek ("holdvilág" arc), kedves, barátságos és húsos; a szemek az archoz képest kicsik, szűkek. A homlok is kicsi, tulajdonképpen az arc hangsúlya az állkapocsra, arca helyeződik. A fülek nagyok, az érzékszervek közül ez az egyedüli, ami követi az arc nagyságát, mert a szemek és a száj mellett rendszerint az orr is kicsi, lágy, "naív". A testalkatnál ez a típus hajlamos a hízásra, főleg has, és csípő tájékon, a kötőszövet laza, a hízás a Holdnál / Ráknál a külsőt érinti, Bikáknál a belső szerveket, utóbbi egészségi szempontból kockázatosabb. A végtagok rövidek, a test tömzsi, Bikáknál jellemző az erős csontozat. A haj legtöbbször sötét és dús. Bikákra jellemző még a rövid nyak.
Következik: Vénusz, Mérleg - női arcokkal. 

Bp. 2016. február 28.