Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A nyári konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    A velem készült interjúkat itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 8 éves az Asztromémek a Facebookon már több, mint 80 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Neptun, Halak karakter

 

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 4. rész - Neptun, Halak

E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.

A negyedik karakter, amit szeretnék bemutani a neptuni karakter. Megjelenhet Halak hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ebben a jegyben áll, vagy a Neptun önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli, illetve ha ez a bolygó az 1. házban áll. A neptuni vagy Halak típusú emberek rendszerint középmagasak (1,70 m körül), az arc enyhén hosszúkás, kedves, barátságos, kerek és húsos, a szemek nagyok, gomb formájúak, révetegek. A homlok rendszerint normál nagyságú, a szemöldök kereken ívelt, az orr szabályos, az ajkak vékonyak. A testalkatnál ez a típus hajlamos a hízásra, főleg has, csípő és combtájékon, a kötőszövet laza, a hízás is a külsőt érinti, tehát nem a belső szerveket, azok a Bikák (róluk később). A haj legtöbbször világos és dús, a szemek világosak, csodálkozók és látszik bennük a "vizesség". A férfiak idővel hajlamosak a kopaszodásra.

Következik: Hold, Rák, Bika karakter - női arcokkal.

Bp. 2016. február 26.