Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

    Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A pszichológiai tanácsadás leírását szintén a Tanácsadás fülre kattintva tudod elérni.

    Az őszi konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

A haladó workshop leírását a Oktatás - Előadások fül alatt találod meg.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron közel 60 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Nap, Oroszlán karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 7. rész - Nap, Oroszlán


E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.

A hetedik karakter, amit szeretnék bemutani a Nap, Oroszlán karakter. Megjelenhet Oroszlán hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ebben a jegyben áll, vagy a Nap önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli, illetve ha ez a bolygó az 1. házban áll. A Nap / Oroszlán típusú emberek rendszerint magasak, az arc a Napjellegű embereknél kerekebb, az Oroszlánnál valemelyest hosszúkásabb, de mindkét típusnál kedves, barátságos es ragyogó "Napszerű". A szemek nagyok és rendszerint világosak, a homlok magas, a szemöldök igen közel áll a szemekhez, ez a közvetlenség és nyíltság jellemzője, mely egyébként a Kosoknál is megjelenik. A fülek arányosak a fejhez mérten, az orr széles, az ajkak húsosak, ez jelöli a nagyvonalúságot, az érzelemdússágot éshogy szeretnek adni. Az áll széles, csontos, határozott. A testfelépítés attraktív, izmos, inkább maszkulin, de mint fentebb írtam egy karakter mindig többtényezős. A haj rendszerint sörényhez hasonló, ha ez nincs meg pl. a hölgyeknél, akkor ők rendszerint daueroltatnak. A lényeg, minél nagyobbnak látszani. :) Több olyan Oroszlán hangsúlyos karaktert ismerek, akik mégis nagyon alacsonyak, ez náluk rendszerint óriási trauma, "nem vesznek eléggé észre", s rendszerint összetettebb lelki problémát okoz. A hajra visszatérve: a férfiak idősebb korban hajlamosak a kopaszodásra. Jó Jupiter fényszöggel extra dús, a jó Szaturnusz fényszögnél erős a haj. Utóbbi fényszög emellett masszív tartást, erős gerincet is adhat - lélekben is.

Következik: Uránusz / Vízöntő karakter

Bp. 2016.03.11.