Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

A június hónap ismét az akcióé, ezúttal a szinasztria (kapcsolati) elemzést érhető el kedvezményesen. Részletek a Tanácsadás - aktuális akciók fülre kattintva.

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

2 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron 30 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Ajándékutalvány

A karácsonyra vásárolt ajándékutalványok február 10-ig használhatók fel!

Ha szeretnéd meglepni ismerősödet egy 1 órás ajándék konzultációval, akkor itt a lehetőség!

Lépések:

  • A tanácsadás kisebb, általános személyiségelemzést takar, de lehetőség van néhány, a klienst érintő kérdések megválaszolására is. Ára 8 e Ft / 60 perc.
  • Az elemzés felhasználható a vásárlástól számított 2 hónapig a klienssel egyeztetett időponban. A tanácsadás személyesen vagy Skype-on / Messengeren történik videó / hanghívás formájában, tehát elemzést nincs módomban leírni.
  • Küldd el a választott személy nevét, pontos születési adatait, beleértve az óra, perc, helyet is.
  • A fizetés utalással történik, a számlaszámot a bejelentkezést követően küldöm, egyúttal kérnék egy nevet és címet, ahová a számlát kiállíthatom.
  • Kérlek, csak olyan személynek ajándékozz elemzést, aki maga is nyitott az asztrológiára. Feleslegesen ne terheljünk olyat, akit ez nem érdekel, rosszabb esetben ki nem állhatja, csak hogy „bizonyítsunk” neki. A cél itt is a másik előre segítése a saját útján úgy, hogy közben jól érezze magát. :)

Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com