Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

A június hónap ismét az akcióé, ezúttal a szinasztria (kapcsolati) elemzést érhető el kedvezményesen. Részletek a Tanácsadás - aktuális akciók fülre kattintva.

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

2 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron 30 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Magamról

A nevem Polgár Andi. A családi hagyomány révén – nagynéném is asztrológus volt – gyerekkorom óta foglalkozom asztrológiával. Tanulmányaimat a Baktay Ervin Asztrológiai Intézetben végeztem, de tanulmányi éveim alatt párhuzamosan jártam Tick Ervinhez Jungiánusi Asztropszichológiát tanulni, melyet szintén sikeresen elvégeztem. Ezeken kívül, további magánórák keretében, tanultam klasszikus asztrológiát Villányi Miklósnál. Jelenleg a BBTE-n vagyok 3. éves pszichológus hallgató. Az asztrológiának elsősorban az önismereti, pszichológiai vonalát képviselem; karakterológiával személyiségelemzéssel, személyiségábrázolással, az egyes személyiségeken belül megjelenő karakterek párbeszédeivel, (jegy, fényszög, planéta szinten) illetve ezek csiszolásával, összehangolásával foglalkozom.

Az asztrológia számomra egy önismereti modell, melynek szerepét nem szabad túlértékelni, ezt klienseimnek illetve tanítványaimnak is igyekszem hangsúlyozni. Segítségünkre lehet a tekintetben, hogy önmagunkat, a körülöttünk lévő világot  jobban megértsük, de az életünket nem a bolygók irányítják és határozzák meg, hanem mi, saját magunk; a bennünk lévő működés és reakciók pedig a bolygók által analógiás szinten tükröződnek vissza. A születési ábra tehát a főzéshez kézbe kapott recept az alapanyagokkal, s az, hogy ebből milyen ételt főzünk, rajtunk múlik.

Ebben tudok a hozzámfordulóknak segítséget nyújtani tanácsadás, elemzés, konzultáció vagy tanítás formájában. Részletek a „Tanácsadás” és az „Oktatás” fül találhatók meg.

Köszönettel tartozom asztrológia tanáraimnak, akik segítettek tanulmányaimban, fejlődésemben:

Tick Ervin

Villányi Miklós

Bán Tamás

Dr. Janák Lajos

Tóth Éva Ágota