Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

A kedvezményes időszakkal kapcsolatos információkat a "Tanácsadás -> Aktuális akciók" fülre kattintva tudod elolvasni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

3 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 40 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Magamról

 
Polgár Andi vagyok, okleves asztrológus. Diplomám szerint Viselkedéselemző (Pszichológia BA); első diplomám kutatási témája a Személyiségpszichológiához kapcsolódott. Jelenleg mesterszakos pszichológus-hallgató vagyok Pszichológiai Tanácsadás és Beavatkozás szakon, illetve párhuzamosan ösztöndíjasként is tanulok egy másik egyetemen Munka-és Szervezetpszichológia szakirányon.
Az asztrológia mellett dolgozom coachként is magánszemélyekkel, illetve szervezeteknél, emellett a szervezet-és személyzetfejlesztésben, karriertanácsadásban és bizonyos hr tevékenységekben is részt veszek.
 
Asztrológiai tanulmányaimat a Baktay Ervin Asztrológiai Intézetben végeztem, de tanulmányi éveim alatt párhuzamosan jártam Tick Ervinhez Jungiánusi Asztropszichológiát tanulni, melyet szintén sikeresen elvégeztem. Ezeken kívül, más magánórák keretében, tanultam klasszikus asztrológiát Villányi Miklósnál.

Az asztrológiának elsősorban az önismereti, pszichológiai vonalát képviselem; karakterológiával, személyiségelemzéssel, személyiségábrázolással, a személyiségen belül különböző formában megjelenő karakterek párbeszédeivel, (jegy, fényszög, planéta szinten) illetve ezek csiszolásával, összehangolásával foglalkozom.

Egy születési ábra nem más, mint egy közösség, egy szervezet, mely tagokból áll, s mely tagok bizonyos értelmezési szempontból hierarchikus rendet képviselnek. A cél, hogy a különböző, bennünk élő személyiségrészek (tagok), a megfelelő helyen és időben aktiválódjanak és a hozzájuk tartozó (születési ábra által jelzett) feladatokat lássák el, s lehetőség szerint ne keresztezzék egymás útját.

Az asztrológia egy önismereti modell, melynek szerepét nem szabad túlértékelni, ezt klienseimnek illetve tanítványaimnak is igyekszem hangsúlyozni. Segítségünkre lehet a tekintetben, hogy önmagunkat, a körülöttünk lévő világot  jobban megértsük, de az életünket nem a bolygók irányítják és határozzák meg, hanem mi, saját magunk; a bennünk lévő működés és reakciók pedig a bolygók által analógiás párhuzamban tükröződnek vissza. A születési ábra tehát a főzéshez kézbe kapott recept az alapanyagokkal, s az, hogy ebből milyen ételt főzünk, rajtunk múlik!

Avagy "A bölcs uralkodik a csillagain."

Ebben tudok tehát a hozzámfordulóknak segítséget nyújtani tanácsadás, elemzés, konzultáció vagy tanítás formájában. Részletek a „Tanácsadás” és az „Oktatás” fül találhatók meg.

A velem készült interjút itt lehet elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

Köszönettel tartozom asztrológia tanáraimnak, akik segítettek tanulmányaimban, fejlődésemben:

Tick Ervin

Villányi Miklós

Bán Tamás

Dr. Janák Lajos

Tóth Éva Ágota