Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Ajándékozz karácsonyra asztrológiai elemzést! Részletek: Tanácsadás - > Ajándékutalvány fülre kattintva

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

2,5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 30 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Magamról

A nevem Polgár Andi. A családi hagyomány révén – nagynéném is asztrológus volt – gyerekkorom óta foglalkozom asztrológiával. Tanulmányaimat a Baktay Ervin Asztrológiai Intézetben végeztem, de tanulmányi éveim alatt párhuzamosan jártam Tick Ervinhez Jungiánusi Asztropszichológiát tanulni, melyet szintén sikeresen elvégeztem. Ezeken kívül, további magánórák keretében, tanultam klasszikus asztrológiát Villányi Miklósnál. Jelenleg a BBTE-n vagyok mesterszakos pszichológus-hallgató. Első diplomámat Személyiségpszichológiából írtam. Az asztrológiának elsősorban az önismereti, pszichológiai vonalát képviselem; karakterológiával személyiségelemzéssel, személyiségábrázolással, a személyiségen belül különböző formában megjelenő karakterek párbeszédeivel, (jegy, fényszög, planéta szinten) illetve ezek csiszolásával, összehangolásával foglalkozom.

Az asztrológia számomra egy önismereti modell, melynek szerepét nem szabad túlértékelni, ezt klienseimnek illetve tanítványaimnak is igyekszem hangsúlyozni. Segítségünkre lehet a tekintetben, hogy önmagunkat, a körülöttünk lévő világot  jobban megértsük, de az életünket nem a bolygók irányítják és határozzák meg, hanem mi, saját magunk; a bennünk lévő működés és reakciók pedig a bolygók által analógiás párhuzamban tükröződnek vissza. A születési ábra tehát a főzéshez kézbe kapott recept az alapanyagokkal, s az, hogy ebből milyen ételt főzünk, rajtunk múlik.

Ebben tudok a hozzámfordulóknak segítséget nyújtani tanácsadás, elemzés, konzultáció vagy tanítás formájában. Részletek a „Tanácsadás” és az „Oktatás” fül találhatók meg.

A velem készült interjút itt lehet elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

Köszönettel tartozom asztrológia tanáraimnak, akik segítettek tanulmányaimban, fejlődésemben:

Tick Ervin

Villányi Miklós

Bán Tamás

Dr. Janák Lajos

Tóth Éva Ágota