Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Az év végéig kiadható konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

Ha elemzést szeretnél ajándékozni Karácsonyra, a Tanácsadás - "Ajándékutalvány" fül alatt tudod elolvasni ennek menetét és részleteit.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

3,5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 45 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

konzultációs időpontok ÉV VÉGÉIG

Kedves bejelentkezők!
 
A konzultációk egyaránt személyesen és online is igénybe vehetők. A személyes konzultáció Újpesten zajlik, az online konzultáció pedig Skype vagy Messenger hang / videóhívással.
 
A konzultációkról bővebb információk a Tanácsadás sor "Asztrológiai elemzés" és "Tudnivalók az elemzésről" fül alatt találhatók. Egyéb konzultációs formák (gyermekelemzés, (pár)kapcsolati elemzés, stb. szintén a Tanácsadás sor alfüleire kattintva érhetők el).
 
Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com
 
Fontos információ 1.: A már lefoglalt időpontokat igyekszem mielőbb levenni a honlapról, de ez nem mindig sikerül. Így kérlek, bejelentkezéskor jelöljetek meg 2-3 időpontot is, amely jó lehet nektek.
 
Fontos információ 2.: november 23. és december 9. között csak online konzultációt tudok vállalni! Kérlek, bejelentkezéskor ezt vegyétek figyelembe, köszönöm! December 9-től zavartalanul működik újra a személyes konzultáció formája.
 
 
Konzultációs időpontok év végéig:
 
November:
 
november 21. csütörtök 14:30, 16:00
 
november 23. szombat 9 ó (csak online konzultáció!)
 
november 25. hétfő 13-16-ig (első konzultációs idő kezdete 13 óra, utolsó 16 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!, csak online konzultáció!)
 
november 27. szerda 9-12-ig (első konzultációs idő kezdete 9 óra, utolsó 12 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!, csak online konzultáció!)
 
november 29. péntek 13-17-ig (első konzultációs idő kezdete 13 óra, utolsó 17 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!, csak online konzultáció!)
 
november 30. szombat 11:30 (csak online konzultáció!)
 
December:
 
december 2. hétfő 9-12-ig (első konzultációs idő kezdete 9 óra, utolsó 12 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!, csak online konzultáció!)
 
december 4. szerda 13-17-ig (első konzultációs idő kezdete 13 óra, utolsó 17 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!, csak online konzultáció!)
 
december 9. hétfő 13-17-ig (első konzultációs idő kezdete 13 óra, utolsó 17 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!)
 
december 11. szerda 13-16-ig (első konzultációs idő kezdete 13 óra, utolsó 16 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!)
 
december 12. csütörtök 9-12-ig (első konzultációs idő kezdete 9 óra, utolsó 12 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!)
 
december 14. szombat 10:30
 
december 16. hétfő 13-17-ig (első konzultációs idő kezdete 13 óra, utolsó 17 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!)
 
december 18. szerda 9-12-ig (első konzultációs idő kezdete 9 óra, utolsó 12 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!)
 
december 20. péntek 13-16-ig (első konzultációs idő kezdete 13 óra, utolsó 16 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!)
 
december 21. szombat 9, 10:30 (első konzultációs idő kezdete  9 óra, utolsó 10:30 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!)
 
december 27. péntek 9-12-ig (első konzultációs idő kezdete 9 óra, utolsó 12 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!)
 
december 30. hétfő 9-12-ig (első konzultációs idő kezdete 9 óra, utolsó 12 óra, feltétlen jelezd, ha az elsőt vagy utolsót szeretnéd!)
 
    Fontos információ 3.:
 
    Heti 1 alkalommal van lehetőség 17 órára jönni, mint legkésőbbi időpont, a többi napokon az utolsó konzultációs idő kezdete 16 óra. Ennek okai:
 
    - a délelőtti, kora délutáni órákban vagyok a legaktívabb; a második ennél profánabb:
    - senki sem szeret 18 órakor dolgozni; én sem. :) Ezen kívül:
   - nem tartom hatékonynak (részemről) egy egész napos hajtás után este 6 órakor konzultálni vagy tanácsot adni
 
    Annak, aki csak későn tudna jönni, minden héten biztosítok egy hétvégi nap délelőttjét a konzultációra.
 
    Köszönöm a megértést!
 
    Fontos információ 4.:
 
    Amennyiben a bejelentkezés napjától számított 2 héten túl kéred a konzultációs időpontot, annak árának 50%-át előre szükséges utalni (a foglalástól számított 2 napon belül), függetlenül attól, hogy online vagy személyes konzultációt szeretnél-e. A fennmaradó összeget személyes konzultáció esetében a helyszínen szükséges kiegyenlíteni (számlaadás a helyszínen), online konzultáció esetében pedig a konzultáció előtt legkésőbb 1 nappal szükséges, hogy beérkezzen a díj hátralevő része. (Online konzultációnál természetesen van lehetőség arra is, hogy a foglaláskor fizesd a teljes összeget, ha úgy neked kényelmesebb.)
 
    A lefoglalt időpont előtti 72 órával történt lemondás esetén az 50%-os "foglaló" nem jár vissza!

    A bejelentkezés napjától számított 2 héten belüli kért és kiadott konzultációs időpontok esetében nem szükséges előleget fizetni, de amennyiben a konzultáció előtt 36 órával mondod le azt, következő időpontot csak úgy tudok adni, ha a lemondott konzultációt is kifizeted.

Megértéseteket köszönöm!