Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

    Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A pszichológiai tanácsadás leírását szintén a Tanácsadás fülre kattintva tudod elérni.

    A nyári konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron közel 60 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

NYÁRI KONZULTÁCIÓS IDŐPONTOK

Kedves bejelentkezők!
 
    A konzultációk minden valószínűség szerint egész évben csak online formában lesznek elérhetők. Ennek oka, hogy a tervezett irodabérlést most kockázatosnak tartom a folyamatosan hullámzó vírushelyzet miatt. Amennyiben lesz változás, jelzem az oldalaimon.
 
    A konzultációkról bővebb információk (ár, időtartam, előleg utalása stb.) a Tanácsadás sor "Általános asztrológiai elemzés" és "Tudnivalók az elemzésről" fül alatt találhatók. Kérlek, hogy bejelentkezés előtt ezeket olvasd el!
 
    Egyéb konzultációs formák (gyermekelemzés, (pár)kapcsolati elemzés, családi elemzés, stb.) szintén a Tanácsadás sor alfüleire kattintva érhetők el.
 
Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com
 
Bejelentkező e-mail-edben küldd el:
 
1. Amennyiben pszichológiai konzultációra jelentkezel, nincs szükségem a pontos születési időre.
 
2. Amennyiben asztrológiai konzultációra érkezel, szükségem van a pontos születési idődre, beleértve az óra, perc, helyet is (ha nincs meg a perc, de az óra igen, tudok pontosítást végezni)
 
3. Milyen témával jönnél? (Ezt max. 4-5 mondatban! Kérlek, ne írjatok "kisregényt", a probléma kifejtése a konzultáción történik!)
 
4. A számlázáshoz a címedet mindenképpen küldd el, kérlek!
 
Az új törvény értelmében a címet rá kell írnom a számlára, így aki nem küld címet, annak sajnos nem tudok időpontot adni!
 
A számlára azt a nevet és címet tudom ráírni, ahonnan a díj vagy az előleg érkezik. Tehát, ha más valaki számlájáról utalsz, annak a személynek a címére van szükségem, ahonnan az utalás érkezett.
 
5. Jelezd kérlek, hogy voltál-e már nálam korábban!
 
6. Az esetlegesen felszabaduló időpontokat azoknak tudom felajánlani, akik már foglaltak időpontot és kifizették a konzultáció előlegét vagy teljes díját. Amennyiben az általad foglalt időponton kívül felszabaduló időpontról is szeretnél értesítést kapni küldd el kérlek a telefonszámodat!
 
Fontos információk:
 
1.: Hetente kb. 12 db konzultációs időpontot tudok felajánlani. A már lefoglalt időpontokat igyekszem mielőbb levenni a honlapról, de ez nem mindig sikerül. Így kérlek, bejelentkezéskor jelöljetek meg 2-3 időpontot is, amely jó lehet nektek.
 
2.: Feláras időpontok: Tekintettel a nagyszámú bejelentkezésekre és az esetenként körülbelüli 1 hónapos várakozási időre, annak, aki nem szeretne ennyit várni, biztosítok heti kb. 3 időpontot pluszban, amikor tud jönni, ezek azonban 50%-os felárral vehetők igénybe (kivéve a párkapcsolati és családi elemzések, azok normál árban érhetők el ezekben az időpontokban is).
 
3.: Szerhasználó, pszichiátriai kezelés alatt álló és / vagy gyógyszeresen kezelt pszichoterápiában részt vevő, illetőleg nem diagnosztizált, de érzékelhetően mentális zavarokkal küzdő személyt nem tudok fogadni! Mivel magam is pszichológus vagyok, a kompetencia, illetve személyes határaimat tartom, így ha a leírtakat észlelem vagy tudomásomra jut, az ülést / konzultációt jogomban áll megszakítani! (Ez esetben pedig az addig befizetett díj nem jár vissza)

Júliusi-augusztusi konzultációs időpontok (csak online):

Ahogy korábban már jeleztem, júliusban és augusztusban a nyári szünetre való tekintettel kevesebb időpont lesz elérhető.

Ebben a két hónapban a

  • keddi napokon normál, míg a
  • szerdai napokon csak feláras időpontok lesznek elérhetők, tehát asztrológiai és pszichológiai tanácsadás estében is alapár + 50% a konzultáció díja.

f = függőben; lefoglalt, de még nem kifizetett konzultáció

 

augusztus 4. szerda (feláras) 13 ó, 14:30, 16 ó

 

augusztus 10. kedd (normál áras) 8:30, 11:30, 15 ó

augusztus 11. szerda (feláras) 13 ó, 14:30, 16 ó

 

augusztus 17. kedd (normál áras) 8:30, 10 ó, 11:30, 15 ó, 16:30

augusztus 18. szerda (feláras) 13 ó, 14:30, 16 ó

 

Szeptemberben várhatóan visszatér a korábban megszokott konzultációs rend.