Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

    Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A pszichológiai tanácsadás leírását szintén a Tanácsadás fülre kattintva tudod elérni.

    A februári konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron közel 60 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

FEBRUÁRI KONZULTÁCIÓS IDŐPONTOK

Kedves bejelentkezők!
 
    A konzultációk egyaránt személyesen és online is igénybe vehetők. A személyes konzultáció Újpesten zajlik, az online konzultáció pedig Skype, ZOOM / Messenger hang / videóhívással. (2021. február végéig a vírushelyzet miatt a konzultációk egyelőre csak online formában érhetők el.)
 
    A konzultációkról bővebb információk (ár, időtartam, előleg utalása stb.) a Tanácsadás sor "Általános asztrológiai elemzés" és "Tudnivalók az elemzésről" fül alatt találhatók. Kérlek, hogy bejelentkezés előtt ezeket olvasd el!
 
    Egyéb konzultációs formák (gyermekelemzés, (pár)kapcsolati elemzés, családi elemzés, stb.) szintén a Tanácsadás sor alfüleire kattintva érhetők el.
 
Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com
 
Bejelentkező e-mail-edben küldd el:
 
1. Amennyiben pszichológiai konzultációra jelentkezel, nincs szükségem a pontos születési időre.
 
2. Amennyiben asztrológiai konzultációra érkezel, szükségem van a pontos születési idődre, beleértve az óra, perc, helyet is (ha nincs meg a perc, de az óra igen, tudok pontosítást végezni)
 
3. Milyen témával jönnél? (Ezt max. 4-5 mondatban! Kérlek, ne írjatok "kisregényt", a probléma kifejtése a konzultáción történik!)
 
4. Januárban, februárban csak online konzultációt tudok vállalni!
 
5. A számlázáshoz a címedet mindenképpen küldd el, kérlek!
 
Az új törvény értelmében a címet rá kell írnom a számlára, így aki nem küld címet, annak sajnos nem tudok időpontot adni!
 
A számlára azt a nevet és címet tudom ráírni, ahonnan a díj vagy az előleg érkezik. Tehát, ha más valaki számlájáról utalsz, annak a személynek a címére van szükségem, ahonnan az utalás érkezett.
 
Ha rendelkezel magyarországi bejelentett vagy hivatalos tartózkodási címmel, kérlek ezt add meg akkor is, ha külföldön élsz!
 
6. Jelezd kérlek, hogy voltál-e már nálam korábban!
 
7. Az esetlegesen felszabaduló időpontokat azoknak tudom felajánlani, akik már foglaltak időpontot és kifizették a konzultáció előlegét vagy teljes díját. Amennyiben az általad foglalt időponton kívül felszabaduló időpontról is szeretnél értesítést kapni küldd el kérlek a telefonszámodat!
 
Fontos információk:
 
1.: Hetente kb. 12 db konzultációs időpontot tudok felajánlani. A már lefoglalt időpontokat igyekszem mielőbb levenni a honlapról, de ez nem mindig sikerül. Így kérlek, bejelentkezéskor jelöljetek meg 2-3 időpontot is, amely jó lehet nektek.
 
2.: Tekintettel a nagyszámú bejelentkezésekre és az esetenként körülbelüli 1 hónapos várakozási időre, annak, aki nem szeretne ennyit várni, biztosítok heti kb. 1-2 időpontot pluszban, amikor tud jönni, ezek azonban 50%-os felárral vehetők igénybe (kivéve a párkapcsolati és családi elemzések, azok normál árban érhetők el ezekben az időpontokban is).
 
3.: Pszichiátriai kezelés alatt álló és / vagy gyógyszeresen kezelt pszichoterápiában részt vevő, illetőleg nem diagnosztizált, de érzékelhetően mentális zavarokkal küzdő személyt nem tudok fogadni! Mivel magam is pszichológus vagyok, a kompetencia, illetve személyes határaimat tartom, így ha a leírtakat észlelem vagy tudomásomra jut, az ülést / konzultációt jogomban áll megszakítani! (Ez esetben pedig az addig befizetett díj nem jár vissza)
   
Februári feláras időpontok:
 
sz = szabad

= függőben (lefoglalt, de még nem kifizetett konzultáció)

febr. 4. csüt. 10 ó (sz)

febr. 11. csüt. 8:30 (sz), 10 ó (sz)

 

Februári, normál áras konzultációs időpontok (csak online!):

febr. 2. kedd - betelt

febr. 3. szerda - betelt

febr. 5. péntek - betelt

febr. 6. szombat - betelt

 

febr. 9. kedd - betelt

febr. 10. szerda - betelt

febr. 12. péntek - betelt

febr. 13. szombat - betelt

 

febr. 16. kedd 11:30

febr. 19. péntek - betelt

febr. 20. szombat - betelt

 

febr. 23. kedd - betelt

febr. 24. szerda 13 ó, 14:30

febr. 26. péntek 14 ó

febr. 27. szombat 8 ó, 9:30, 11 ó