Polgár Andi asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

A márciusi, áprilisi konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

Idén 4 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több mint 50 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

ÁPRILISI KONZULTÁCIÓS IDŐPONTOK

Kedves bejelentkezők!
 
    A konzultációk egyaránt személyesen és online is igénybe vehetők. A személyes konzultáció Újpesten zajlik, az online konzultáció pedig Skype vagy Messenger hang / videóhívással.
 
Fontos információ 1: március 17-től előreláthatólag április 30-ig a megnövekedett vírusfertőzések és embertársaink védelmének érdekében csak online konzultációt tudok vállalni! A személyes konzultációk későbbi újravállalását  a kormány intézkedéseitől teszem függővé. Kérlek, ezt bejelentkezéskor vegyétek figyelembe!
 
    A konzultációkról bővebb információk a Tanácsadás sor "Asztrológiai elemzés" és "Tudnivalók az elemzésről" fül alatt találhatók. Egyéb konzultációs formák (prognosztika, gyermekelemzés, (pár)kapcsolati elemzés, stb.) szintén a Tanácsadás sor alfüleire kattintva érhetők el.
 
Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com
 
Bejelentkező e-mail-edben küldd el:
 
- pontos születési idődet, beleértve az óra, perc, helyet is (ha nincs meg a perc, de az óra igen, tudok pontosítás végezni)
- milyen témával jönnél
- személyes vagy online konzultációt szeretnél-e
- jelezd kérlek azt is, ha már voltál nálam korábban
 
    Fontos információ 2.: Hetente kb. 12 db konzultációs időpontot tudok felajánlani. A már lefoglalt időpontokat igyekszem mielőbb levenni a honlapról, de ez nem mindig sikerül. Így kérlek, bejelentkezéskor jelöljetek meg 2-3 időpontot is, amely jó lehet nektek.
 
    Fontos információ 3.: Tekintettel a nagyszámú bejelentkezésekre és a körülbelüli 1 hónapos várakozási időre, annak, aki nem szeretne ennyit várni, biztosítok havonta kb. 2-3 időpontot pluszban, amikor tud jönni, ezek azonban 50%-os felárral vehetők igénybe (kivéve a párkapcsolati és családdinamikai elemzések, azok normál árban érhetők el ezekben az időpontokban is).
 
    A plusz konzultációs időpontok az adott hónap általános időpontjai alatt érhetők el.
 
Áprilisban foglalható időpontok:
 
április 15. szerda - 12:30, 14 ó, 15:30, 17 ó
 
április 17. péntek - betelt
 
április 18. szombat - betelt
 
április 21. kedd - 12:30, 14 ó, 15:30, 17 ó
 
április 22. szerda - 9 ó, 10:30, 12 ó
 
április 23. csütörtök - 12:30, 14 ó
 
április 28. kedd - 9 ó, 10:30
 
április 30. csütörtök - 12:30, 14 ó, 15:30, 17 ó
 
Plusz konzultációs időpontok, amelyek 50%-os felárral vehetők igénybe (kivéve (pár)kapcsolati, családdinamikai elemzések, ezek a normál árban érhetők el ebben az időpontokban is):
 
április 18. szombat: 14:45, 16 ó, 17:15
 
 
    Fontos információ 4.:
 
    Heti 1 alkalommal van lehetőség 17 órára jönni, mint legkésőbbi időpont, a többi napokon az utolsó konzultációs idő kezdete 16 óra. Ennek okai:
 
    - a délelőtti, kora délutáni órákban vagyok a legaktívabb; a második ennél profánabb:
    - senki sem szeret 18 órakor dolgozni; én sem. :) Ezen kívül:
   - nem tartom hatékonynak (részemről) egy egész napos hajtás után este 6 órakor konzultálni vagy tanácsot adni
 
    Annak, aki csak későn tudna jönni, minden héten biztosítok egy hétvégi nap délelőttjét a konzultációra.
 
    Köszönöm a megértést!
 
    Fontos információ 5.:
 
    Amennyiben a bejelentkezés napjától számított 2 héten túl kéred az időpontot, a konzultáció árának 50%-át előre szükséges utalni (a foglalástól számított 2 napon belül), függetlenül attól, hogy online vagy személyes konzultációt szeretnél-e. A fennmaradó összeget személyes konzultáció esetében a helyszínen szükséges kiegyenlíteni (számlaadás a helyszínen), online konzultáció esetében pedig a konzultáció előtt legkésőbb 1 nappal szükséges, hogy beérkezzen a díj hátralevő része. (Online konzultációnál természetesen van lehetőség arra is, hogy a foglaláskor fizesd a teljes összeget, ha úgy neked kényelmesebb.)
 
   A lefoglalt időpont előtti 72 órával történt lemondás esetén az 50%-os "foglaló" nem jár vissza!
   Új időpont kérése új konzultációs időpontnak számít és csak abban az esetben számít bele az 50%-os foglaló, ha a lemondás nem haladja meg az eredeti időpont előtti 72 órát!

    A bejelentkezés napjától számított 2 héten belüli kért és kiadott konzultációs időpontok esetében nem szükséges előleget fizetni, de amennyiben a konzultáció előtt 36 órával mondod le azt, következő időpontot csak úgy tudok adni, ha a lemondott konzultációt is kifizeted.

Megértéseteket köszönöm!