Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A tavaszi konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    A velem készült interjúkat itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 8 éves az Asztromémek a Facebookon már 80 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Mars, Kos, Skorpió karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 1. rész - Mars, Kos, Skorpió

E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.
Az első karakter, amit szeretnék bemutani a marsikus karakter. Megjelenhet Kos, Skorpió hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ezekben a jegyekben áll, vagy a Mars önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli.
A Kosra az attraktív, sportos, szálkás testfelépítés jellemző, az arcuk általában feszültséget hordoz ("támadásra kész"), szemük rendszerint szűk, fókuszáló, szemöldökük íve hasonlít a Kos mintájára♈️. Homlokuk "hátracsapott", álluk előle ugró. Masculin, domináns jelleg. A Skorpió hasonló, a marsikusság itt is megjelenik az arcon, csak kicsit vizesebb, lágyabb formában. A testfelépítésben is ott rejlik a Skorpió végletessége: vagy nagyon telt, vagy nagyon szikár. Haja rendszerint sötét, csontozata lényegesen könnyebb, mint a Kosé. Nagy, figyelő szempár (de nem "gombszem", az a Halaké), vékony orr és száj jellemzi.

Következik: Szaturnusz, Bak karakter

Bp. 2016. február 9.