Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

Február 6. és március 6. között a 60 és a 90 perces tanácsadások és elemzések, illetve a család-dinamikai elemzés kedvezményesen érhetők el személyesen és online. Részletek a Tanácsadás - "Aktuális akciók" fülre kattintva érhetők el.

Tavaszi előadások:

- Életfeladatok az asztrológiában: 2018. március 11. vasárnap - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

- Plútó április 8. vasárnap. - info: Csoportos - Előadások fülre kattintva

Közel 2 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron 25 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szeretettel ajánlom fiktív történetű írásaimat is, melyek az "Írásaim" fül alatt találhatók. Ezek némiképp más jellegűek, mint a megszokott Aqua-s írásaim. A történetek fiktív tanácsadó és kliensei között zajlanak az asztrológiai analógiák tükrében.

 

Szaturnusz, Bak karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 2. rész - Szaturnusz, Bak

E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.

A második karakter, amit szeretnék bemutani a szaturnuszi karakter. Megjelenhet Bak hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ebben a jegyekben áll, vagy a Szaturnusz önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli. A kép láttán az első, aki eszembe jut: Máris szomszéd a Mézga családból. A szaturnuszi vagy Bak típusú emberekre jellemző az aszkétikus jelleg, magas, vékony termet, hosszúkás arc, komor arckifejezés. A pesszimista hajlam az orrukon is "meglátszik", mert az rendszerint lefelé hajlik. (Miért lógatod az orrod?) Magas, intelligens homlok (a bölcs tudás velejárója ;) ), összeszűkült, óvatos, gyanakvó szemek, kicsi, vékony, lefelé ívelő, "érzelemmentes" száj. Hajuk rendszerint sötét, erős szálú (de nem sörényszerű, az az Oroszláné), csontozatuk vékony, de stabil, kevésbé törékeny. S végül egy családi példa, hogy tudja a Szaturnusz a planétákat jegytől függetlenül színezni: Édesanyám Vízöntő Vénuszát, Nyilas Holdját fényszögelte a Szaturnusz. E két jegynek köszönhetően imádott színes ruhákban járni, de a Szaturnusz azért rátette szigorú bélyegét az öltözködésére: a szoknyák minden esetben térd alattiak, a blúzok nyakig begomboltak voltak :)

Következik: Jupiter, Nyilas, Halak karakter

Bp. 2016. február 11.