Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

    A havi előrejelzéses videók ezen a csatornán érhetők el:

https://www.patreon.com/polgarandi

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A nyári konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    Az őszi workshopok kiírása augusztusban várhatók - az oktatás / előadások fül alatt érhetők majd el.

    A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 7 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több mint 60 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szaturnusz, Bak karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 2. rész - Szaturnusz, Bak

E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.

A második karakter, amit szeretnék bemutani a szaturnuszi karakter. Megjelenhet Bak hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ebben a jegyekben áll, vagy a Szaturnusz önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli. A kép láttán az első, aki eszembe jut: Máris szomszéd a Mézga családból. A szaturnuszi vagy Bak típusú emberekre jellemző az aszkétikus jelleg, magas, vékony termet, hosszúkás arc, komor arckifejezés. A pesszimista hajlam az orrukon is "meglátszik", mert az rendszerint lefelé hajlik. (Miért lógatod az orrod?) Magas, intelligens homlok (a bölcs tudás velejárója ;) ), összeszűkült, óvatos, gyanakvó szemek, kicsi, vékony, lefelé ívelő, "érzelemmentes" száj. Hajuk rendszerint sötét, erős szálú (de nem sörényszerű, az az Oroszláné), csontozatuk vékony, de stabil, kevésbé törékeny. S végül egy családi példa, hogy tudja a Szaturnusz a planétákat jegytől függetlenül színezni: Édesanyám Vízöntő Vénuszát, Nyilas Holdját fényszögelte a Szaturnusz. E két jegynek köszönhetően imádott színes ruhákban járni, de a Szaturnusz azért rátette szigorú bélyegét az öltözködésére: a szoknyák minden esetben térd alattiak, a blúzok nyakig begomboltak voltak :)

Következik: Jupiter, Nyilas, Halak karakter

Bp. 2016. február 11.