Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

2,5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 30 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szinasztria - Kapcsolati elemzés

A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

A szinasztria vizsgálat két ember közös, kapcsolati térképe. A két ember nem feltétlen párkapcsolatban él, lehet szülő-gyerek, testvérek vagy főnök-beosztott kapcsolat is. A szinasztria vizsgálat összetett folyamat, mely alapos felkészülést igényel. A tanácsadás során a két fél választ kap a kapcsolati dinamikájuk működésére, arra, hogy hogyan, milyen formában fejleszthetik egymást, melyek lehetnek az ütközőpontok, amikre figyelni kell. Az elemzéshez szükséges mindkét fél pontos születési adata, beleértve az óra, perc, helyet is. Amennyiben csak az óra van meg, pontosítást a fentebb leírtak szerint vállalok.

A szinasztria tanácsadás kb. 100-120 perces, ára 20.000,- Ft.

A konzultáció díja előre utalandó (személyes konzultáció esetében is) az általam küldött számlaszámra. Számlaadás a helyszínen.

Bejelentkezni az aquariusastrology79@gmail.com e-mail címen lehet.