Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

    Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A pszichológiai tanácsadás leírását szintén a Tanácsadás fülre kattintva tudod elérni.

    2020. szeptember 1-től az asztrológiai elemzések árai megváltoznak. Amennyiben még a jelenlegi árakon szeretnél jönni, a nyáron megteheted.

    A nyári konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 4 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több mint 50 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szinasztria - (pÁR)Kapcsolati elemzés

    A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

    A szinasztria vizsgálat két ember közös, kapcsolati térképe. A két ember nem feltétlen párkapcsolatban él, lehet szülő-gyerek, testvérek vagy főnök-beosztott kapcsolat is.

    A vizsgálat során nemcsak a Napjegyek ("csillagjegyek") vizsgálata történik, hanem az összes planéta és tengely összevetésre kerül a házakkal (életterületek) együtt. Így - többek között - képet kapunk arról, hogy a felek hogyan kommunikálnak egymással, hogyan fejezik ki érzelmeiket egymás irányába, mit akar az egyik, s mit a másik, egy irányba tart-e az életük, melyek lehetnek az ütközőpontok, közös feladatok,  mi az, amit fejleszteni kell, s hogyan tudnak egymáshoz alkalmazkodni, hogy a kapcsolat minél gördülékenyebb legyen.

    A szinasztria vizsgálat összetett folyamat, mely alapos felkészülést igényel. Az elemzéshez szükséges mindkét fél pontos születési adata, beleértve az óra, perc, helyet is. Amennyiben csak az óra van meg, pontosítást a fentebb leírtak szerint vállalok.

    Párkapcsolat tekintében fontos információ: Csak már meglévő (folyamatban lévő) kapcsolatok elemezését tudom vállalni!

    Lehetőség szerint a konzultáción vegyen részt mindkét személy. Amennyiben az egyik fél nem tud részt venni a konzultáción, lehetőség van a beszélgetést rögzíteni.

    Az etikát figyelembe véve pedig kérném azokat az egyéni bejelentkezőket, aki pár- vagy egyéb kapcsolati elemzésre jelentkeznek be, hogy csak úgy jöjjenek elemzésre, hogy a másik fél tudja, hogy elemezve van!

    A tanácsadás a két fél általános, egyéni elemzésével kezdődik (kb. 1 óra), majd ezután jön az összevetés (szintén kb. 1 óra).

    A szinasztria tanácsadás így kb. 90-120 perces, ára 25.000,- Ft.

    A konzultáció díja előre utalandó (személyes konzultáció esetében is) az általam küldött számlaszámra. Számlaadás a helyszínen vagy online küldve. Számlázási adatokat (név, cím) feltétlenül csatolj, kérlek!

    Az aktuális hónap konzultációs időpontjait a Tanácsadás fül első sorára rákattintva tudod elérni.

    Bejelentkezni az aquariusastrology79@gmail.com e-mail címen lehet.

    Szeretettel várok mindenkit: Andi