Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

A kedvezményes időszakkal kapcsolatos információkat a "Tanácsadás -> Aktuális akciók" fülre kattintva tudod elolvasni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

3 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 40 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Asztrológiai elemzés

A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

2018. szeptember 1-től változik az általános asztrológiai konzultációval kapcsolatos időtartam.

Ekkortól csak 30 vagy 60 perces konzultációkat tudok vállalni. Amennyiben ez idő alatt nem sikerült minden kérdésedre választ kapnod, be tudsz jelentkezni egy következő időpontra.

30 perces konzultáció, amennyiben csak 1 kérdésed van. Lényegében szinte bármilyen kérdést feltehetsz ennek keretében, amely foglalkoztat, legfeljebb a konzultáció alatt pontosítjuk a kérdést. Pl. a "Mikor jön az igazi?" kérdés helyett "Mit kell tennem ahhoz, hogy párkapcsolatom legyen?" stb. A konzultáció díja 5.000,- Ft. és ez a típusú tanácsadás csak online formában működik (Skype, Messenger hanghívás), a díj előre utalásával. (A számlához a számlázási adatokat mindenképpen küldd el e-mail-en).

A 60 perces konzultáció díja 10.000,- Ft, mely 1-2 kérdés átbeszélését vagy egy kisebb, általános személyiségelemzést tartalmaz (személyesen vagy online formában). Egy születési ábra elemzése fér a 60 perces konzultációba.

Feltétlen írd meg a bejelentkező e-mail-edben:

- születésed pontos idejét (beleértve a születés helyét, óra, percét)

- a témát, kérdést(eket), amivel jönnél hozzám

Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy az általános konzultáción két ember lehet csak jelen: jómagam és a kliens. Ettől eltérni nem tudok!

2019. június 1. és június 30. között az alábbi konzultációs időpontokat tudom felajánlani; kérlek, hogy a bejelentkező e-mail-ben jelezd, hogy számodra, mely időpont lenne alkalmasabb és ahhoz egyeztetünk majd:

https://www.aquariusastrology.hu/tanacsadas/juniusra-foglalhato-konzultacios-idopontok/

Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com