Polgár Andi asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

A márciusi, áprilisi konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

Idén 4 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több mint 50 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Asztrológiai elemzés

    A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

    2018. szeptember 1-től változik az általános asztrológiai konzultációval kapcsolatos időtartam.

    Ekkortól csak 30 vagy 60 perces konzultációkat tudok vállalni. Amennyiben ez idő alatt nem sikerült minden kérdésedre választ kapnod, be tudsz jelentkezni egy következő időpontra.

    30 perces konzultáció, amennyiben csak 1 kérdésed van. Lényegében szinte bármilyen kérdést feltehetsz ennek keretében, amely foglalkoztat, legfeljebb a konzultáció alatt pontosítjuk a kérdést. Pl. a "Mikor jön az igazi?" kérdés helyett "Mit kell tennem ahhoz, hogy párkapcsolatom legyen?" stb. A konzultáció díja 5.000,- Ft. és ez a típusú tanácsadás csak online formában működik (Skype, Messenger hanghívás), a díj előre utalásával. (A számlához a számlázási adatokat mindenképpen küldd el e-mail-en).

    A 60 perces konzultáció díja 10.000,- Ft, mely 1-2 kérdés átbeszélését vagy egy kisebb, általános személyiségelemzést tartalmaz (személyesen vagy online formában). Egy születési ábra elemzése fér a 60 perces konzultációba.

    Feltétlen írd meg a bejelentkező e-mail-edben:

- születésed pontos idejét (beleértve a születés helyét, óra, percét)

- a témát, kérdést(eket), amivel jönnél hozzám

- személyes vagy online (Messenger, Skype hang/videóhívás) konzultációt szeretnél-e

    Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy az általános konzultáción két ember lehet csak jelen: jómagam és a kliens. Ettől eltérni nem tudok!

    Amennyiben a bejelentkezés napjától számított 2 héten túl kéred a konzultációs időpontot, annak árának 50%-át előre szükséges utalni (a foglalástól számított 2 napon belül), függetlenül attól, hogy online vagy személyes konzultációt szeretnél-e. A fennmaradó összeget személyes konzultáció esetében a helyszínen szükséges kiegyenlíteni (számlaadás a helyszínen), online konzultáció esetében pedig a konzultáció előtt legkésőbb 1 nappal szükséges, hogy beérkezzen a díj hátralevő része. (Online konzultációnál természetesen van lehetőség arra is, hogy a foglaláskor fizesd a teljes összeget, ha úgy neked kényelmesebb.)

    A lefoglalt időpont előtti 72 órával történt lemondás esetén az 50%-os "foglaló" nem jár vissza.
 
A bejelentkezés napjától számított 2 héten belüli kért és kiadott konzultációs időpontok esetében nem szükséges előleget fizetni, de amennyiben a konzultáció előtt 36 órával mondod le azt, következő időpontot csak úgy tudok adni, ha a lemondott konzultációt is kifizeted.
 
Megértéseteket köszönöm!

    Az aktuális hónap konzultációs időpontjait a Tanácsadás fül első sorára kattintva tudod elérni.

Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com