Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

    Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A pszichológiai tanácsadás leírását szintén a Tanácsadás fülre kattintva tudod elérni.

    Az áprilisi-májusi konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 5 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron közel 60 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Asztrológiai elemzés

    A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

    2020. szeptember 1-től változik az általános asztrológiai konzultáció.

    Ekkortól általános konzultáció keretében személyiségelemzésre és / vagy prognózisra (előrejelzésre) van lehetőség (kérdéseket lehet hozni). Természetesen van lehetőség arra, hogy valaki csak személyiségelemzést vagy csak prognózist kérjen, a konzultáció ára azonban ettől nem változik. Abban az esetben, ha először jössz hozzám, az általános (személyiség)elemzést nem hagyhatom ki, mivel a prognózis az alap radixra (születési ábrára) épül.

    Az asztrológiában többféle prognosztikai módszer létezik úgy mint primer, secunder direkciók, szolár, lunár, visszatérési képletek, tranzitok.

    Egy-egy prognosztikai elemzésnél legalább háromféle prognosztikai módszert vizsgálunk és körülbelül 1-2 évvel tekintünk előre.

    "A mi feladatunk nem az, hogy megjósoljuk a jövőt, hanem hogy felkészüljünk rá" - (Periklész)

    A prognózisra nem elvárásként, hanem lehetőségként kell tekinteni. A bolygóállások nem szolgálnak ki, hanem annak függvényében támogatnak (vagy sem), hogy egy-egy dologért mit és hogyan teszünk (vagy tettünk korábban)!

    Ha tehát szeretnék egy jobb / más munkát, de a képzést / továbbképzést nem vállalom vagy mégcsak nem is keresek lehetőséget egy jobb munkára, a bolygók nem fogják helyettem ezt megoldani! Emelik kalapjukat és tovább állnak.

Egyéb infók:

    A konzultáció időtartama a születési ábra komplexitásától, illetve a hozott kérdésektől / témától függően 50-80 perc, ára 16.000,- Ft.

    A konzultáció személyesen vagy online (Skype / ZOOM) formában is igénybe vehető. Kérlek, hogy konzultáció előtt töltsd le valamelyiket!

    Egy születési ábra elemzése fér az 50-80 percbe.

    Feltétlen írd meg a bejelentkező e-mail-edben:

- születésed pontos idejét (beleértve a születés helyét, óra, percét)

- a témát, kérdést(eket), amivel jönnél hozzám (azt is, hogy személyiségelemzés vagy prognózis, esetleg mindkettőre jössz-e)

- személyes vagy online (Skype / ZOOM hang/videóhívás) konzultációt szeretnél-e (2021. május 31-ig csak online tudok konzultációt vállalni)

- számlázási adataidat (név, cím)

    Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy az általános konzultáción két ember lehet csak jelen: jómagam és a kliens. Ettől eltérni nem tudok!

    Amennyiben a bejelentkezés napjától számított 2 héten túl kéred a konzultációs időpontot, annak árának 50%-át előre szükséges utalni (a foglalástól számított 2 napon belül), függetlenül attól, hogy online vagy személyes konzultációt szeretnél-e. A fennmaradó összeget személyes konzultáció esetében a helyszínen szükséges kiegyenlíteni online konzultáció esetében pedig a konzultáció előtt legkésőbb 2-3 nappal szükséges, hogy beérkezzen a díj hátralevő része. (Természetesen van lehetőség arra is, hogy a foglaláskor fizesd a teljes összeget, ha úgy neked kényelmesebb.) A számlát az előleg, illetve a hátralevő díj esetében is a fizetéstől számított 1-3 napon belül e-mail-ben küldöm.

    A lefoglalt időpont előtti 72 órával történt lemondás esetén az 50%-os "foglaló" nem jár vissza.
 
    A bejelentkezés napjától számított 1 héten belüli kért és kiadott konzultációs időpontok esetében nem szükséges előleget fizetni, de amennyiben a konzultáció előtt 48 órával mondod le azt, következő időpontot csak úgy tudok adni, ha a lemondott konzultációt is kifizeted.
 
    A már kifizetett konzultácók esetében, ha a kliens nem jelenik meg a konzultáción, a konzultáció megtartottnak minősül.
 
    Kérem, hogy a megbeszélt időpontot legyetek szívesek tartani, a késés beleszámít a konzultációs időbe!

    Szerhasználó, pszichiátriai kezelés alatt álló és / vagy gyógyszeresen kezelt pszichoterápiában részt vevő, illetőleg nem diagnosztizált, de érzékelhetően mentális problémával küzdő egyént nem áll módomban fogadni! Mivel magam is pszichológus vagyok, a kompetencia, illetve személyes határaimat tartom, így ha a leírtakat észlelem vagy tudomásomra jut, az ülést / konzultációt jogomban áll megszakítani! (Ez esetben pedig a befizetett előleg nem jár vissza!)

    Az aktuális hónap konzultációs időpontjait a Tanácsadás fül első sorára kattintva tudod elérni.

Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com