Polgár Andi okleveles asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

2019. 02.01. - 05.30. között kiadható konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül 4. fülére kattintva találhatod meg.

A Coaching szolgáltatás részleteit a Tanácsadás - > Coaching fülre kattintva tudod elolvasni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

3 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több, mint 35 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja, az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Horoszkóp elemzés

A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

2018. szeptember 1-től változik az általános asztrológiai konzultációval kapcsolatos időtartam.

Ekkortól csak 30 vagy 60 perces konzultációkat tudok vállalni. Amennyiben ez idő alatt nem sikerült minden kérdésedre választ kapnod, be tudsz jelentkezni egy következő időpontra.

30 perces konzultáció, amennyiben csak 1 kérdésed van. Lényegében szinte bármilyen kérdés feltehetsz ennek keretében, amely foglalkoztat, legfeljebb a konzultáció alatt pontosítjuk a kérdést. Pl. a "Mikor jön az igazi?" kérdés helyett "Mit kell tennem ahhoz, hogy párkapcsolatom legyen?" stb. A konzultáció díja 5.000,- Ft. és ez a típusú tanácsadás csak online formában működik (Skype, Messenger hanghívás), a díj előre utalásával. (A számlához a számlázási adatokat mindenképpen küldd el e-mail-en).

A 60 perces konzultáció díja 10.000,- Ft, mely 1-2 kérdés átbeszélését vagy egy kisebb, általános személyiségelemzést tartalmaz. (Személyesen vagy online formában).

Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com