Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Megjelent a Placidus 4.5 verziója, bővebb információkért látogasd meg a https://placidus.hu oldalt!

    Az asztrológiai elemzés típusok részletes leírását a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A pszichológiai tanácsadás leírását szintén a Tanácsadás fülre kattintva tudod elérni.

    Az őszi konzultációs időpontokat a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 4 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több mint 50 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Asztrológiai elemzés

    A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

    2020. szeptember 1-től változik az általános asztrológiai konzultáció.

    Ekkortól általános konzultáció keretében személyiségelemzésre és / vagy prognózisra (előrejelzésre) van lehetőség (kérdéseket lehet hozni). Természetesen van lehetőség arra, hogy valaki csak személyiségelemzést vagy csak prognózist kérjen, a konzultáció ára azonban ettől nem változik. Abban az esetben, ha először jössz hozzám, az általános (személyiség)elemzést nem hagyhatom ki, mivel a prognózis az alap radixra (születési ábrára) épül.

    Az asztrológiában többféle prognosztikai módszer létezik úgy mint primer, secunder direkciók, szolár, lunár, visszatérési képletek, tranzitok.

    Egy-egy prognosztikai elemzésnél legalább háromféle prognosztikai módszert vizsgálunk és körülbelül 1-2 évvel tekintünk előre.

    A konzultáció időtartama a születési ábra komplexitásától, illetve a hozott kérdésektől / témától függően 50-80 perc, ára 15.000,- Ft.

    A konzultáció személyesen vagy online (Skype / Messenger/ ZOOM) formában is igénybe vehető.

    Egy születési ábra elemzése fér az 50-80 percbe.

    Feltétlen írd meg a bejelentkező e-mail-edben:

- születésed pontos idejét (beleértve a születés helyét, óra, percét)

- a témát, kérdést(eket), amivel jönnél hozzám (azt is, hogy személyiségelemzés vagy prognózis, esetleg mindkettőre jössz-e)

- személyes vagy online (Messenger / Skype / ZOOM hang/videóhívás) konzultációt szeretnél-e

- számlázási adataidat (név, cím)

    Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy az általános konzultáción két ember lehet csak jelen: jómagam és a kliens. Ettől eltérni nem tudok!

    Amennyiben a bejelentkezés napjától számított 2 héten túl kéred a konzultációs időpontot, annak árának 50%-át előre szükséges utalni (a foglalástól számított 2 napon belül), függetlenül attól, hogy online vagy személyes konzultációt szeretnél-e. A fennmaradó összeget személyes konzultáció esetében a helyszínen szükséges kiegyenlíteni (számlaadás a helyszínen), online konzultáció esetében pedig a konzultáció előtt legkésőbb 2-3 nappal szükséges, hogy beérkezzen a díj hátralevő része. (Online konzultációnál természetesen van lehetőség arra is, hogy a foglaláskor fizesd a teljes összeget, ha úgy neked kényelmesebb.)

    A lefoglalt időpont előtti 72 órával történt lemondás esetén az 50%-os "foglaló" nem jár vissza.
 
    A bejelentkezés napjától számított 2 héten belüli kért és kiadott konzultációs időpontok esetében nem szükséges előleget fizetni, de amennyiben a konzultáció előtt 48 órával mondod le azt, következő időpontot csak úgy tudok adni, ha a lemondott konzultációt is kifizeted.
 
    A már kifizetett konzultácók esetében, ha a kliens nem jelenik meg a konzultáción, a konzultáció megtartottnak minősül.
 
Megértéseteket köszönöm!

    Az aktuális hónap konzultációs időpontjait a Tanácsadás fül első sorára kattintva tudod elérni.

Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com