Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

    A havi előrejelzéses videók ezen a csatornán érhetők el:

https://www.patreon.com/polgarandi

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A nyári konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    Az őszi workshopok kiírása augusztusban várhatók - az oktatás / előadások fül alatt érhetők majd el.

    A velem készült interjút itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 7 éves az Asztromémek a Facebookon, immáron több mint 60 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Asztrológiai elemzés

    A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

    2020. szeptember 1-től változik az általános asztrológiai konzultáció.

    Ekkortól általános konzultáció keretében személyiségelemzésre és / vagy prognózisra (előrejelzésre) van lehetőség (kérdéseket lehet hozni). Természetesen van lehetőség arra, hogy valaki csak személyiségelemzést vagy csak prognózist kérjen, a konzultáció ára azonban ettől nem változik. Abban az esetben, ha először jössz hozzám, az általános (személyiség)elemzést nem hagyhatom ki, mivel a prognózis az alap radixra (születési ábrára) épül. A prognózis során kb. 1-1,5 évvel nézünk előre (tranzitok, direkciók, solar) és a főbb tendenciákról esik szó, tehát ne részletes, heti lebontású elemzést várj!

Kérlek, hogy a bejelentkezés előtt ezeket tartsd szem előtt:

  • A konzultációra nyitottsággal és őszinteséggel érkezz! Ezek magad miatt fontosak.
  • Fogadd el, hogy az asztrológia nem konkrétumokat, hanem analógiás megélési lehetőségeket jelöl, mind a születési ábra, mind pedig a prognózis tekintetében. Az analógiás gondolkodás ugyanis az asztrológia alapja.
  • Az elemzések során a különböző személyes élethelyzeteket is figyelembe vesszük, azaz:
  • Önmagukban a bolygók nem okoznak és nem is oldanak meg semmit, bármilyen történéshez te magad is kellesz akár közvetetten, akár közvetlenül.
  • A konzultáción közös interakció zajlik, egymás meglátásaira reflektálunk, a beszéd aránya legtöbbször 50-50 %-ra, de inkább 60-40%-ra oszlik fel az én javamra. :)
  • A pszichológusi mivoltomat nem tudom (és nem is akarom) a konzultációkból kivonni.
  • Gondolatolvasó nem vagyok és nem tudom, hogy az önismeretben hol tartasz. (Tehát azokat a kijelentéseket (vagy elvárásokat) nem tudom elfogadni, hogy "te ezt biztos látod" vagy tudnod kellene, mert... stb.)
  • Néhány esetben előfordult (és feltételezem, hogy a későbbiekben is lesz ilyen), hogy ugyan asztrológiai konzultációt kért a kliens, de módosítani kellett pszichológiai konzultációra, mert olyan elakadásokkal kellett szembenézni, ahol az asztrológiának egész egyszerűen nem volt helye. Ebből kifolyólag:
  • Kérlek, hogy gondold át, hogy a téma, amivel jönnél, inkább az asztrológia vagy a pszichológia témakörébe tartozik-e? Pl. egy életközepi válság a pszichológiához tartozik inkább, semmint az asztrológiához. Vagy ha nagyon régóta nincs vagy szinte soha nem is volt párkapcsolatod, az is inkább a pszichológia témaköre, mint az asztrológiáé. Ha bejelentkezés előtt vannak benned kérdések, hogy hová is tartozik a témád, inkább írd meg és segítek eligazodni!
  • Kérlek vedd figyelembe továbbá azt is, hogy egy-egy komplexebb élethelyzetettel, problémával kapcsolatban nem tudok 1 konzultáció alatt segíteni! Így szükség lehet további találkozókra, amivel kapcsolatban természetesen szabadon dönthetsz, hogy szeretnéd-e vagy sem!

    "A mi feladatunk nem az, hogy megjósoljuk a jövőt, hanem hogy felkészüljünk rá" - (Periklész)

    "Ha konkrétan és kizárólagosan a bolygóállásoktól várnék bármiféle előremozdulást az életemben, az olyan, mintha elvárnám, hogy a konyhámban lévő élelmiszerek megfőzzék saját magukat, csak azért mert ott vannak." (Polgár Andi)

Egyéb infók:

    A konzultáció időtartama a születési ábra komplexitásától, illetve a hozott kérdésektől / témától függően 50-75 perc, ára 20.000,- Ft.

    A konzultáció jelenleg csak online (Skype / ZOOM) formában vehető igénybe, a hang és videó elengedhetetlen! Kérlek, hogy konzultáció előtt töltsd le valamelyik programot és ismerkedj meg velük, hogy a konzultáció gördülékenyen haladjon!

    Egy születési ábra elemzése fér az 50-75 percbe.

    Feltétlen írd meg a bejelentkező e-mail-edben:

- születésed pontos idejét (beleértve a születés helyét, óra, percét)

- a témát, kérdést(eket), amivel jönnél hozzám (azt is, hogy személyiségelemzés vagy prognózis, esetleg mindkettőre jössz-e) Ezeket konkretizáld, kérlek! Egy elemzés során max. 2-3 kisebb vagy 1-2 nagyobb téma átbeszélésére van lehetőség!

- Skype vagy ZOOM hang/videóhívásos konzultációt szeretnél-e

- számlázási adataidat (név, cím)

    Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy az általános konzultáción két ember lehet csak jelen: jómagam és a kliens. Ettől eltérni nem tudok!

    Amennyiben a bejelentkezés napjától számított 2 héten túl kéred a konzultációs időpontot, annak árának 50%-át előre szükséges utalni (a foglalástól számított 2 napon belül), a fennmaradó összeget a konzultáció előtt legkésőbb 2-3 nappal szükséges, hogy beérkezzen a díj hátralevő része. (Természetesen van lehetőség arra is, hogy a foglaláskor fizesd a teljes összeget, ha úgy neked kényelmesebb.) A számlát az előleg, illetve a hátralevő díj esetében is a fizetéstől számított 1-3 napon belül e-mail-ben küldöm.

    A bejelentkezés napjától számított 1 héten belüli kért és kiadott konzultációs időpontok esetében nem szükséges előleget fizetni, de amennyiben a konzultáció előtt 48 órával mondod le azt, következő időpontot csak úgy tudok adni, ha a lemondott konzultációt is kifizeted.
 

    A lefoglalt időpont előtti 72 órával történt lemondás esetén az 50%-os "foglaló" nem jár vissza.

    A lefoglalt időpont előtti 36 órával történt lemondás esetén a díj 100%-a nem jár vissza.

    A már kifizetett konzultácók esetében, ha a kliens nem jelenik meg a konzultáción, a konzultáció megtartottnak minősül.

    Kérem, hogy a megbeszélt időpontot legyetek szívesek tartani, a késés beleszámít a konzultációs időbe!

    Szerhasználó, pszichiátriai kezelés alatt álló és / vagy gyógyszeresen kezelt pszichoterápiában részt vevő, illetőleg nem diagnosztizált, de érzékelhetően mentális problémával küzdő egyént nem áll módomban fogadni! Mivel magam is pszichológus vagyok, a kompetencia, illetve személyes határaimat tartom, így ha a leírtakat észlelem vagy tudomásomra jut, az ülést / konzultációt jogomban áll megszakítani! (Ez esetben pedig a befizetett előleg nem jár vissza!)

    Az aktuális hónap konzultációs időpontjait a Tanácsadás fül első sorára kattintva tudod elérni.

Bejelentkezés: aquariusastrology79@gmail.com