Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A nyári konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    A velem készült interjúkat itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 8 éves az Asztromémek a Facebookon már több, mint 80 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Szaturnusz a Nyilasban

2014. december 23-án, délután 17 óra 34 perckor a Szaturnusz átlépett a Nyilas jegyébe. Ady Endre egyik verse nagyon jól rámutat a Skorpióból a Nyilasba való átlépésre:

Mikor elhagytak,
Mikor a lelkem roskadozva vittem, (Skorpió)
Csöndesen és váratlanul
Átölelt az Isten. (Nyilas)

A teljes transzformáció és újjászületés után, mikor a lélek megtapasztalta a fent és lent energetikáját és miután átélte azt, hogy milyen, mikor a világ kifordul a sarkából, azt gondolja, itt a vég. De abban a pillanatban észreveszi, hogy kinyílik egy, korábban még láthatatlan kapu előtte, új világgal, eszmével, távlatokkal, ismeretlen irányokkal, kitekintéssel, hittel, reménnyel. Újjászületett. És ez az újjászületés nemcsak azt foglalja magába, hogy túlélt valamit, hanem azt is, hogy megjelent előtte egy másik világ, más lehetőségekkel, szellemiséggel, dimenziókkal, vágyakkal. A Szaturnusz átlépésével ezeknek a tulajdonságoknak kell egy strukturált keretet adni, ahhoz, hogy a minőségi változás gördülékenyen haladhasson tovább. Nem lesz egyszerű, ugyanis egy visszafogott, passzív, aszkéta jellegű bolygó találkozik a Jupiterrel analóg jeggyel, így az általuk képviselt kettős világrendszer összecsiszolásához idő kell. A Nyilas által képviselt bőségre, terjeszkedése, dinamikára, bizalomra, hitre, jovialitásra a Szaturnusz a fejét csóválja majd és azt mondja: Nem! Visszafogottság, visszavonultság, statikusság, bizalmatlanság, dogmatizmus, szűkösség, ez az én válaszom – mondja a Szaturnusz. Tény, hogy a Nyilassal kapcsolatos távlati elképzelések, határtalan, átláthatatlan terjeszkedések, álmodozások kora, most egy időre lejárt. Az álmodozás mostantól akkor támogatott, ha azt komolyan vesszük, ha a gondolati síkon született eszméinket kivesszük a cukormázas buborék felhőkből és ráállítjuk a megvalósítás útjára. És itt jöhet képbe a Nyilas dinamizmusa. Ugyan a Szaturnusz által ez most lassítva lesz, de még így is dinamikusabb lesz pl. a földes vagy vizes jegyekhez képest; a dinamikát, az energiát pedig bele lehet fektetni hosszútávon a megvalósításba. Ellenben van valami, amit a Szaturnusz tovább visz a Skorpióból a Nyilasba és az nem más, mint a lehatároltság. A Plútó, mint Skorpió analóg, képviseli a határok átlépését, a Jupiter, mint Nyilas pedig a kitágulást, messzi távlatokat, így a határok meghúzása az elkövetkező 3 évben továbbra is a megoldandó feladatok közé tartozik majd. Az, amiben a Nyilas és a Szaturnusz leginkább össze tudnak dolgozni, a hit és az erkölcs. Két fogalom, aminek azonos mozgatórugói vannak. Hitbölcselet. Hitrendszer. Mind illik a Nyilas Szaturnuszra. Ehhez a Nyilas intellektuális lényét összekapcsolni pedig már maga a szellemi kánaán. „Isten itt állt a hátam mögött, és én megkerültem érte a világot” – írta József Attila. A hit tehát itt van, hozzánk közel, bennünk, nem kell beutazni a világot érte, és ott keresni, ahol csak elképzelésünk szerint lehet.

2014. december 23.