Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A nyári konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    A velem készült interjúkat itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 8 éves az Asztromémek a Facebookon már több, mint 80 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Családdinamika elemzés

    A tanácsadással kapcsolatos tudnivalók a "Tudnivalók az elemzésről" c. fülnél olvashatók. Kérlek, bejelentkezés előtt mindenképpen olvasd el őket!

    Családdinamikával is foglalkozom, azaz a szülők és gyermekek képletének összevetésével. Ennél az elemzési formánál is szükségem van a pontos születési adatokra, beleértve az óra, perc, helyet is.

    Amennyiben ez a tanácsadási forma érdekel, jelezd, hány fő képletét szeretnéd elemzésre hozni (pl. 1 szülő, 2 gyerek; 2 szülő, 1 gyerek; 1 szülő, 1 gyerek, stb.).

    A családi dinamika során minden esetben először az egyéni születési ábrákat vizsgálom, majd azt, hogy melyek azok az elemek, aspektusok a gyerekeknél, amelyek a szülőknél is megjelennek. Ebből fogok kapni egy képet arról, hogy a gyermekek milyen mintázatokat „örököltek” a szülőktől, illetve melyek lehetnek a közös sorsfeladatok. A mintázatok természetesen nemcsak a szó szoros értelemben vett öröklés, azok lehetnek tanult viselkedésmintázatok is.

    Például Szaturnusz-Merkúr fényszög az apánál és a fiánál is: „folyton agyal, mint az apja”.

    Az egyik legfontosabb vizsgálati szempont az elemi eloszlás (tűz, föld, levegő, víz), amely során szinte azonnal képet kaphatunk arról, hogy az egyének hogyan működnek és ezek az elemek egymáshoz viszonyítva támogatóan vagy hátráltatóan lépnek-e fel. Az elemeket nemcsak jegyek szerint vizsgálhatjuk, hanem a planéták szintjén is, hiszen a bolygóknak is vannak „elemi megnyilvánulásaik” (pl. Szaturnusz föld, Mars tűz, stb.).

    A fényszögek vizsgálata során meghatározó azok formája, mivel vannak olyan aspektusok, ahol könnyebben áramlik az energia ugyanazon planéták között, míg a család egy másik tagjánál nehezebben. Ez azért is fontos, mert ilyen esetekben látható az, hogy ki az, aki az adott energiát jobban működteti, kvázi segíthet a másiknak abban, hogyan tudja azt a nehezebb aspektust fejleszteni vagy oldani. Fontos leszögeznem, hogy a nehezebb fényszögkapcsolatokat nem mindig a gyermek viszi, hanem sok esetben éppen ellenkezőleg: a szülő, s a gyerek az, aki a barátságosabb fényszögállásaival a szülőt tanítja! Ugyanakkor fontos azt is, tudni hogy ezek a típusú segítségek nagyon ritkán tudatosak; sokkal inkább tudattalanul mennek végbe.

    Ez a típusú elemzés időtartama családtagok számától függően 1,5 - 3 óra. Amennyiben nagy a család (szülők mellett pl. 3 gyermek is van), a konzultáció igény szerint ketté is bontható.

    Az elemzés ára szintén a elemzésben részt vevők számától függ, a kiinduló ár 40 e Ft. Pontosabb összeget megkeresés esetén küldök email-en.

    Elemzést nem írok le, a konzultáción lehetőség van azt telefonra rögzíteni. Kérdéseket bátran lehet hozni!

    Ha szeretnél látni egy mintát, miről is van szó egy ilyen konzultáció során, (a témától eltekintve) kattints ide:

    https://www.aquariusastrology.hu/irasaim/a-romanovok-tragediaja/

Bejelentkezni az aquariusastrology79@gmail.com e-mail címen lehet.