Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A nyári konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    A velem készült interjúkat itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 8 éves az Asztromémek a Facebookon már több, mint 80 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Sean Connery

 

90 éves korában elhunyt Sir Sean Connery skót színész.

Születési ábrája szerint egyik fő életfeladata a transzformáció (átalakulàs) volt, amit a színészeten keresztül teljesített is.

4 bolygója van a Szűzben a 8.házban, ebből 3 személyiségjelölő, s ezek a jelölők is mind transzformációra vártak a 8. ház révén (alapvetően minden élettéma, ami a 8. házban van, átalakításra vár).

Bak Aszcendens, aszcendáló Szaturnusz.

Alapvetően a föld energiák révén kitartó, stabil, megbízható, feladat-és célorientált, ámde hajlamos arra, hogy túl merev legyen, konok, makacs, aki nehezen vált szemléletet.

Az életének egyik feladata (és egyúttal hivatásanak jelölője is) az MC helyzete miatt a Skorpió felé mutat, azaz átalakulni, elengedni, mély érzelmeket megélni, stb. Ezek a feladatok az erős föld elemeiből adódóan nagyon nehezek lehettek. Az életfeladat tehát a személyiség fő mozgatórugóitól teljesen eltérő!

Ugyanakkor volt segítsége is. A Napjával együttálló Neptun egyrészt ad egyfajta ráerzést abban, hogy változnia / változtatnia kell (8.ház). Másrészt ez a Neptun az értékek, így a belső értékek (tehetseg) ura is (2.ház), ez mutat valamiféle hajlamot / tehetséget a művészet iránt (mint Neptun), azaz a Szüzes, merev, tökéletességre törekvő személyiség (trigon aszcendáló Szaturnusszal karöltve) a művészeten keresztül oldható, puhítható! Ugyanakkor ezek a jelölök a perfekcionista művészetre is utalhatnak (kivaló színész).

A másik segítség az MC két ura. Iránymutatásra tökéletesek, azaz pl. a transzformációt (vagy a mély érzelmek megeléset) hol és min keresztül tudja a szülött a legjobban megélni.

Az MC egyik ura a Mars az Ikrekben áll —-> a transzformáció egyik útja pl. a játékon keresztül vezet a mindennapok vagy munka területén (6. ház);

Az MC másik ura a Plútó pedig a 7. házban van (Rákban). A hivatás vagy az átalakulás, mint életfeladat kapcsolódik a külvilághoz (és párkapcsolathoz), tehát a külvilág (és a párkapcs.) is segítségemre van az átalakulásban (vagy az érzelmeim kifejezésében, megélésében) vagy a külvilágban mindig más és más vagyok, átalakulok, transzformálódom (színészet).
Illetőleg a külvilág szeretete átalakíthatja a külvilággal kapcsolatos érzelmi viszonyulásomat. Ide már behúztam a Rák Jupitert is, ami oppozícióban van a Bak Szaturnusszal ——> a külvilágban (és a párkapcsolatban) megjelenő szeretet oldhatja a magam köré és magammal szemben felépített falakat, páncélokat.

Érzelmek és transzformáció. Meglátásom szerint ezeket kellett tanulnia a 90 éve alatt.

Tudnám még sokáig elemezni, de hirtelen, első szuszra ennyi jutott eszembe.
S ha valakit érdekel, hogy hol latható a charme-ja: No az is a Bak aszcendensens, rajta a Szaturnusszal, ő a nagybetűs ÚR. :)

Születési ábrája a Rodden skálán AA minősítésű, itt található:

https://www.astro.com/astro-databank/Connery,_Sean


Nyugodjon békében!