Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldalaaquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A nyári konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    A velem készült interjúkat itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 8 éves az Asztromémek a Facebookon már több, mint 80 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Vénusz, Mérleg karakter

Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 6.rész - Vénusz, Mérleg

E minisorozat keretében azt szeretném bemutatni, hogy a különböző bolygók és jegyek miképpen jelenhetnek meg a jellemen kívül az emberi külsőben. Fontos tudni, hogy a külső genetikai és környezeti tényező is (genotípus, fenotípus). Például ha valakinek túlsúlya van, az nem azért van, mert mondjuk vizes jellegű a születési ábrája, hanem mert sokat eszik és / vagy keveset mozog. Tehát a vizes jelleg rámutat egy karaktertípusra, de nem véglegesíti azt! Az, hogy a testalkatban, az arcban miképpen jelennek meg a jegyek és planéták, eléggé változatos és az kell hogy mondjam, nincsen standard felosztás, hanem randomszerű.

A hatodik karakter, amit szeretnék bemutani a Vénusz, Mérleg karakter. Megjelenhet Mérleg hangsúlyos embereknél, akiknek bármelyik személyi jelölőjük (egy/több) vagy aszcendensük ebben a jegyben áll, vagy a Vénusz önmagában sok planétáját vagy az Asc-ét fényszögeli, illetve ha ez a bolygó az 1. házban áll. A Vénusz / Mérleg típusú emberek rendszerint középmagasak, az arc kerek, kedves, barátságos, de kevésbé vagy egyáltalán nem húsos, ebben eltérnek a Bikáktól (másik vénuszi jegy); a szemek nagyok, de az archoz képest mégis arányban vannak. A homlok magas, ez a levegő intellektusa, az arc hangsúlya ide vagy az állkapocsra helyeződik. Utóbbi a Bikákhoz hasonlóan szintén kerekded. A fülek arányosak a fejhez mérten, az orr kicsi, lágy, "naív", az ajkak szintén, az áll alatt egészséges mértékű "babatoka" figyelhető meg. A testalkat átlagos. Ugyan hajlamosak a hízásra, de mivel mozgékonyak, levegős jellegűek, a feleslegesen magához vett kalóriákat hamar ledolgozzák. (Azert a vénuszi csemegékkel óvatosan ;) ) A végtagok közepes hosszúságúak, vékonyak. Jó Szaturnusz fényszögnél szép bőr, haj. Utóbbi rendszerint világos és dús.

Következik: Nap, Oroszlán karakter

Bp. 2016.március 2.