Polgár Andi pszichológus, asztrológus oldala



aquariusastrology79@gmail.com

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

   Az asztrológiai elemzés és pszichológiai konzultációs típusok részletes leírását (díj, időtartam és egyebek) a "Tanácsadás" fül alsoraira kattintva tudod elolvasni.

    A tavaszi konzultációs időpontokat szintén a Tanácsadás fül alsorain belül tudod elérni.

    A velem készült interjúkat itt tudjátok elolvasni:

Új: https://www.facebook.com/gondolamagazin/photos/a.318366438549784/1476827959370287/

Régebbi:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/polgar-andi-asztrologus-asztromemek-facebook/

    Idén 8 éves az Asztromémek a Facebookon már 80 ezer követővel. Az oldal az asztrológiát könnyedén, lazán hivatott bemutatni. Célja az alapanalógiák közvetítése, tanítása és az, hogy megtanuljunk saját magunkon nevetni, ezáltal megtegyünk az első lépést önmagunk elfogadása felé.

Fiktív történet egy fiktív tanácsadó fiktív kliensével - 3. rész

2015.02.16 19:12

Hétvégén "megihletődtem" és ismét írtam egy fiktív történetet egy fiktív tanácsadó és kliense között - ezúttal az asztrológiai prognózis / előrejelzés / jóslás jegyében

K: Kliens
T: Tanácsadó

K: - Jó napot kívánok!
T: - Jó napot kívánok, miben lehetek a segítségére?
K: - Nos, van nálam egy alaprajz, benne egy szobával, amibe nagyon szeretnék bemenni, de nem merek.
T: - Értem. Mi az akadálya?
K: - Igazság szerint már jártam egy másik tanácsadónál, aki azt mondta, hogy Isten őrizzen, hogy bemenjek abba a szobába, mert ha belépek, nagy szerencsétlenség fog érni.
T: - (nagy levegőt vesz) Mire hivatkozott, mikor ezt mondta?
K: - Hát, ööö, valami akadályokról beszélt, nem értettem pontosan.
T: - Aha, biztosan a szaturnuszi akadályokra gondolt…
K: - Mik azok a szaturnuszi akadályok?
T: - Hát például egy ágy, vagy egy szekrény. Egy torlasz, ami nehezíti a szobába lépést, vagy a szobán belül egy adott ponthoz jutást.
K: - És ettől érhet engem szerencsétlenség? (csodálkozva)
T: - Nem feltétlen gondolnám.. Attól függ, HOGYAN és  milyen szögben lép be abba a szobába?!
K: - Ja, hogy ez ettől függ? Nem attól, ami a szobában van?
T: - De nem ám! Én azt tanácsolom, figyeljen oda a mozdulataira. Ha például linóleum vezet a szobához, vigyázzon, mert csúszik, ebben az esetben a mozgás felgyorsulhat, tehát úgymond marsikussá válhat, és ha becsúszik a szobába, megütheti magát az akadályba. Képzelje inkább azt, hogy kavicsokon jár, mikor halad a szoba felé.
K: - Nahát! Tényleg hajlamos vagyok gyorsan haladni, linóleum nélkül is!
T: - Na látja! Továbbá, ha belépett a szobába, ügyeljen a hirtelen, uránuszi mozdulatokra is. Például ne kapkodjon a kapcsoló után, hanem előbb próbálja szemmel megkeresni, hol lehet!
K: - Kezdem már érteni! (mosolyogva) Akkor Ön azt mondja, hogy nyugodtan bemehetek abba a szobába?
T: - Én nem mondhatok semmit, döntenie Önnek kell. Csak tanácsot tudok adni arra vonatkozóan, mire figyeljen, ha Ön a belépés mellett dönt.
K: - Értem! Engem az a szoba nagyon vonz valami miatt…szeretnék belépni. Van esetleg még tanácsa, amire érdemes odafigyelnem?
T: - Próbálja önállóan kontrollálni a merkúri/levegős kíváncsi természetét. Ha egy szekrény lesz Ön előtt a szobába lépéskor, ne azt próbálja megtudni, mi van a mögött, vagy hogyan tudná azt kikerülni, hanem nyissa ki a szekrényajtót és annak tartalmát nézze meg. Tehát azt, ami Ön előtt lesz, ami sokkal anyagibb, kézzelfoghatóbb, reálisabb. Annak lesz igazán értéke.
K: - Fú, ez izgalmasan hangzik, nagyon köszönöm, rohanok is!
T: - Ne rohanjon! Ésszel! Tudja, a marsikusság…beszéltük!
K: - Ja, ja, igen, el is felejtettem, minden jót!
T: - Minden jót, vigyázzon magára!

Tanulság: Nem a bolygók mondják meg a jövőnket és nem is oldanak meg helyettünk semmit. A döntés a miénk, ők ennek megfelelően reagálnak. Hasonló a szülő-gyerek kapcsolathoz, csak ebben az esetben mi vagyunk a gyerekek. Ha pl. szétszórtak vagyunk és szaturnuszi tranzittal/direkcióval szembesülünk, az kontrolláltságra, összeszedettségre szólíthat fel. Önmagunkhoz mérten ez lehet egy megterhelő feladat, de a terhelés mindig attól függ, hogy a feladatból mennyit vállalunk fel. Ha többet, kisebb lesz a külső kontroll, ha kevesebbet, akkor pedig nagyobb.